Dnevni horoskop za 20.01.2017.

0

Ovan

OvanNa poslovnom planu ste komunikativni i puni novih ideja koje biste najradije odmah realizovali, ali kolege neće dijeliti vaš entuzijazam. Njihove postupke ne trebate shvatiti kao urotu protiv vas, a savjeti koje ćete dobiti biće vrijedni razmatranja. Mogao bi vam biti narušen bračni i porodični sklad, ali kriza je prolazna.

 

Bik

BikViše ćete brinuti o svom izgledu. Slobodne trenutke provodićete u razgledavanju trgovina i u potrazi za komadima garderobe po sniženim cijenama. Vremena za odmor nećete imati. Na poslu ćete se naći u gužvi, naročito ako radite sa strankama. Kod kuće vas očekuje mnogo obaveza i pripreme oko dolaska gostiju.

 

Blizanci

BlizanciVelika radna energija i dobro raspoloženje omogućiće vam da s lakoćom izvršavate obaveze. Obavićete razgovor ljubavne prirode koji bi mogao uroditi željenim iskoracima. Bićete neuobičajeno živahni i druželjubivi. Izađite među ljude, pokažite se u svom najboljem izdanju i uživajte u neobaveznim razgovorima i flertu.

 

Rak

RakLjubavni partner trebaće vaše razumijevanje, a ne kritiku i predbacivanje. Bićete skloni naglim reakcijama pa ćete se uhvatiti u koštac sa situacijama koje ste šutke podnosili. Ukoliko imate majstore koji popravljaju ili rade na vašem stambenom prostoru, nadgledajte njihov rad kako bi sve proteklo u najboljem redu.

 

Lav

LavBliska osoba vas svojom kritikom može naljutiti, ali i podstaknuti na razmišljanje o njenim riječima. Ljubavni život biće intenzivniji nego inače. Mogući su obećavajući susreti i pozivi koji vas mogu odvesti u intimni zagrljaj, ali i prema neobaveznom druženju. Ako danas putujete, nemojte žuriti.

 

Djevica

DjevicaBićete verbalno dovitljivi i uvjerljivi na riječima. Sigurni ste u sebe, u ono što želite i što očekujete od veze i partnera. Oprostićete mu neke nepodopštine, ali i dati do znanja da ubuduće više nećete popuštati. Mogli biste ugostiti rodbinu.

 

Vaga

VagaMuči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rješenje. Ozbiljan razgovor bi riješio situaciju, ali samo ukoliko iskreno kažete sve.

 

Škorpija

ŠkorpijaNailazićete na prepreke pa ćete ulagati više energije kako biste ostvarili željene rezultate. Oni koji su slabijeg zdravlja, zainteresovaće se za iscjeljenje putem alternativnih metoda. Ako krećete na put, pojačana je mogućnost da nešto zaboravite pa prije polaska sve dobro provjerite.

 

Strijelac

StrijelacUočavaćete bitno, odbacivati detalje i mudro ulaziti u srž problema. Uspješno ćete se snalaziti u radu s ljudima. Oslonite se na druge u većoj mjeri, iskoristite njihovo znanje i prihvatite svaku ponuđenu pomoć. Druženja i društveni skupovi donose vam opuštanje i dobro raspoloženje, a nekima je na vidiku i novo poznanstvo.

 

Jarac

JaracBićete osjetljivi i ulaziti u rasprave s onima koji imaju drugačije stavove od vaših. Na poslu će vas dočekati problem koji ćete morati hitno riješiti. Ukoliko razmišljate o kupoprodaji nekretnina, prikupite informacije iz više izvora. Družićete se samo s ljudima koji vas razumiju i kojima ne morate mnogo toga objašnjavati.

 

Vodolija

VodolijaŽeljni ste intelektualnih izazova, lako upijate nova saznanja, a i koncentracija vam je jako dobra. Studenti će zbog toga biti uspješni u polaganju ispita, a zaposleni zadiviti količinom informacija kojima raspolažu. Na ljubavnom planu očekuju vas uzbudljiva zbivanja, posebno ako idete na putovanje.

 

Ribe

RibeBroj poslovnih obaveza raste, ali zbog ugodnog radnog okruženja zadovoljni ste stanjem stvari. Mogli biste obnoviti vezu s osobom koja vam je nekad mnogo značila ili ćete pokušati stupiti u kontakt s partnerom s kojim ste prekinuli vezu. Ako ne uspijete, ne odustajte nego pokažite da ste uporni i dosljedni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info