Dnevni horoskop za 19.01.2017.

0

Ovan

OvanZbog mrzovolje, ponašaćete se proturječno i nametati svoja stajališta. Pokušajte slušati šta drugi govore i ne kritikujte ih za sve što kažu, jer su možda u pravu. Partnera ćete zbunjivati nepredvidljivošću. Sitnice će vas pogađati više nego bi trebale, a svemu će kriva biti vaša trenutačna preosjetljivost.

 

Bik

BikU radnoj sredini doći će do nekih promjena s kojima nećete biti zadovoljni. Možda će se raditi o smjenama na rukovodećim položajima ili neslaganju s kolegama. Kako dan bude odmicao, odnosi s ljudima postaće ležerniji i zabavniji. Partner će imati sve veće prohtjeve – upozorite ga da je pretjerao.

 

Blizanci

BlizanciSudjelovaćete u društvenim zbivanjima, ali ćete se jednako dobro osjećati i ako budete provodili vrijeme sami. Zabavićete se čitanjem zanimljivog štiva. Večernji izlazak probudiće želju za flertom i ljubavnim uzbuđenjima. Sa zanimanjem ćete posmatrati pripadnike suprotnog pola.

 

Rak

RakPotražite društvo ljudi koji vas smiruju, jer je previše briga koje vas stišću. Razgovor s prijateljima pomoći će vam da svoj problem vidite u široj perspektivi. S ukućanima nemojte raspravljati o osjetljivim temama, jer će doći do svađe. Ostavite takve razgovore za neki drugi dan, kada ćete svi skupa biti smireniji.

 

Lav

LavBićete dobro raspoloženi i spremni na akciju. Ono što vas je ograničavalo postaće vam sporedno. Opuštenošću ćete više postići, jer nećete biti opterećeni ishodom. Kontakti s rodbinom proteći će u ugodnoj atmosferi. Zanimljivo poznanstvo moguće je posredstvom prijatelja ili putem interneta.

 

Djevica

DjevicaPribjegavaćete štednji i mnogo raditi kako biste stavili nešto novaca na stranu. Međutim, koliko god odvajali, novi troškovi crpiće stare zalihe. Ako ste dogovorili izlazak s društvom ili simpatijom, budite opušteni i bezbrižni. Zaboravite brige, neplaćene račune i ostale životne probleme. Radite ono što vama predstavlja zadovoljstvo.

 

Vaga

VagaUkoliko preuzmete inicijativu, dovršićete započete poslove u vrlo kratkom roku. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo nadoknaditi sve zaostatke. Ako ste prekinuli vezu, prijatelj upućen u vašu intimnu problematiku upozoriće vas da ste postupili naglo. Poslušajte njegov savjet, jer je u pravu.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete osjetljivi pa će i sitan stres biti dovoljan da pojača vaš osjećaj nezadovoljstva. Međutim, kriza je prolazna pa ćete već sutra biti u znatno boljem raspoloženju. Nećete pogriješiti ako obavite samo najnužnije poslove, a sve ostalo vrijeme posvetite odmoru. Mogli biste sresti starog prijatelja ili nekog s kim ste bili intimno vezani.

 

Strijelac

StrijelacAko ste zaljubljeni, nećete znati šta preduzeti. Ako pričekate još malo, situacija će postati jasnija pa ćete znati kako se postaviti. Unutrašnji nemir podsticaće vas na učenje i istraživanje. Osjetićete potrebu da drugačije uredite svoj život. Otvoreno ćete se pobuniti protiv onih zbog kojih ste morali podrediti svoja lična zadovoljstva.

 

Jarac

JaracOdložite bitnije poslovne kontakte i odluke za neki drugi dan. Neka ljubavna pitanja ostaće bez odgovora, jer je partner previše zaokupljen poslovnim brigama i ne primjećuje vaše potrebe. Zbog problema s nekim kolegama, teže ćete se fokusirati na posao. Ne dopustite da vam to preraste u opsesiju.

 

Vodolija

VodolijaUživaćete u simpatijama koje ćete buditi kod suprotnog pola. Sklad će biti prisutan i u vezama. Spontano ćete se prepuštati osjećanjima pa će druga strana rado odgovarati na vaše nježnosti. Ako ste sami, ne oklijevajte stupiti u kontakt s osobom koja vam se sviđa. Šarma vam neće nedostajati pa su izgledi za uspjeh u osvajanju prilični.

 

Ribe

RibeZahvaljujući komunikativnosti i oštroumnosti, znaćete poslušati tuđe probleme i dati savjet. Kad su osjećanja u pitanju, bićete nešto oprezniji, posebno ako ste već imali neka loša iskustva. Postoje li neki problemi u porodici, posvetićete im posebnu pažnju. Nastojaćete osamostaliti svoju djecu i učiniti ih odgovornijima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info