Dnevni horoskop za 16.01.2017.

0

Ovan

OvanIako ćete osjećati da vam je energija sputana i da vas objektivne okolnosti ograničavaju, drugima će se činiti da ste energični i izdržljivi. I biće u pravu, jer čega god da se prihvatite ili počnete obavljati, učinićete to bez problema. Ukoliko se dese promjene u ljubavnim odnosima, ne shvatajte ih neozbiljno – partneru treba više vaše pažnje.

 

Bik

BikIzgovorene riječi ili nepoštivanje dogovora u porodici biće razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na obaveze koje predstavljaju vašu odgovornost. U poslu ćete morati dati najbolje od sebe ukoliko želite izbjeći šefovu kritiku. I u ljubavi ćete biti izloženi povećanim partnerovim očekivanjima pa ćete osjećati veću izloženost stresu.

 

Blizanci

BlizanciU jutarnjim satima poželjno je da budete preduzetni i komunikativni, ali tokom popodneva radije se posvetite porodici i bliskim ljudima. Partner će vam predložiti nešto što će vas razveseliti. Neke danas očekuje novčani dobitak ili uplaćeni honorar.

 

Rak

RakOsjetićete nalet kreativnosti pa ćete se poželjeti baviti hobijima ili uljepšavanjem životnog prostora. Dan je povoljan za početak nečeg novog, nove ljubavi, prijateljstva ili poslovnog projekta. Ako ste u braku, ozbiljno ćete poraditi na iskrenom i povjerljivom odnosu.

 

Lav

LavDa biste ostvarili neke veće ciljeve, moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namjerama uspjeti, ali pokušajte da ne trgujete emocijama.

 

Djevica

DjevicaPovucite se u pozadinu i posvetite se pripremama za predstojeće aktivnosti ili dovršavanju započetih poslova. Ne podliježite pritiscima, jer će oni pogubno djelovati na vašu kreativnost. Ljubavna zbivanja iziskuju veću kontrolu ukoliko ne želite dovesti u pitanje postojeću vezu. Privlačiće vas osoba koja možda nije slobodna.

 

Vaga

VagaZahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeće vam polaziti za rukom da imate kontrolu nad zbivanjima. Teško ćete se fokusirati i brzo gubiti volju za rad i razgovore. Pokažite više smisla za taktiku, jer ste skloni neobjektivno suditi o pojedincima. Gomila poslovnih i porodičnih obaveza gurnuće želju za odmorom i zabavom u drugi plan. Ipak, što više uradite bićete mirniji.

 

Strijelac

StrijelacPodjednako ćete biti zaokupljeni i poslom i porodicom, ali pri tome nijedna strana neće trpiti. Izlasci i druženja biće najlakši način ostvarivanja novih ljubavi, ali i sticanja novih prijatelja i obogaćivanja svakodnevnice. Pružiće vam se prilika da otputujete u inostranstvo ili da sarađujete s ljudima koji imaju više iskustva od vas.

 

Jarac

JaracNastojte spoznati prave porodične vrijednosti i ne zanemarujte drage ljude zbog onih koji vam ne bi trebali biti na prvom mjestu. Posvetite se pitanjima novca i plaćanja računa, naročito ako vas neko požuruje da platite dug. Potrudite se da oraspoložite partnera i odagnate njegove strahove toplim riječima podrške.

 

Vodolija

VodolijaBićete subjektivni i skloni pogrešnom tumačenju nekih situacija i tuđih riječi. Klonite se krajnosti. Nemojte pridati zbivanjima nezasluženi značaj i ne doživljavajte previše lično kritike koje će vam neko uputiti. Ako ste u braku ili dugoj vezi, predstoji vam razgovor koji će odagnati dileme oko vaše zajedničke budućnosti.

 

Ribe

RibeNesporazum s partnerom pokvariće vam raspoloženje. Ma koliko se trudili, nikako nećete uspijevati pronaći zajednički jezik. Možda je najbolje da se malo udaljite, barem na neko vrijeme. Mogao bi vam oslabiti imunitet, posebno ako ste posljednjih dana pretjerivali s jelom i pićem, a malo spavali i odmarali se.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info