Super moderna: Ovo su NAJPOPULARNIJI džemperi ove sezone!

0

Samo zato što je zima i što je hladno, ne znači da ne možete izgledati moderno! Naravno da ćete nositi džemper, ali ako želite da izgledate moderno, birajte neke od sljedećih modela, a koji su trenutno pravi hit u svijetu.

 

Ombre

Ombre nije samo stil koji je popularan kada je u pitanju frizura – jednako je neodoljiv i kada je riječ o džemperima. Ovaj model možete kupiti ovdje.

 

Džemper sa rol kragnom

Udoban i veoma topao, džemper sa rol kragnom nikada nije bio popularniji i svaka žena bi trebalo da ima bar jedan ove sezone. S obzirom da rol kragna nikada ne izlazi iz mode, možete ga nositi i više sezona. Ovaj model možete kupiti ovdje.

 

Džemper na preklop

Odličan za sve prilike, džemper na preklop možete kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Ispod njega nosite običnu majicu, a s obzirom da se zbog preklopa formira V izrez, lančić s privjeskom dodatno će uljepšati vaš stajling. Ovaj model možete kupiti ovdje.

 

Džemper sa otvorenim ramenima

Ovo je jedan od najpopularnijih modela ove sezone. Idealan je za večernje izlaske. Ovaj model možete kupiti ovdje.

 

Dugi džemper

Veoma udoban, dugi džemper odličan je u svim prilikama. Idealan za kombinovanje sa klasičnim pantalonama, helankama ili farmericama. Ovaj model možete kupiti ovdje.

 

Asimetrični kardigan

Ukoliko želite da nosite duži džemper, ali da vas on ne “zatvori” sa svih strana, birajte asimetrični kardigan. Sjajno se slaže sa skoro svim drugim komadima garderobe. Ovaj model možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: