Dnevni horoskop za 11.01.2017.

0

Ovan

OvanNemojte dopustiti da vas pojedinci isprovociraju i ne nasijedajte na ogovaranja koja čujete o sebi. Njih će ionako širiti osoba koja nije vrijedna vašeg nerviranja. Pokušajte izbjeći sva suprotstavljanja, jer se nećete znati vješto odbraniti. Odmicanje od gužve uliće vam više energije i poboljšati vam koncentraciju.

 

Bik

BikZahvaljujući poznanstvima i vezama, isposlovaćete potrebne dokumente u kratkom vremenu i ubrzati pravne procedure. Podjednako ćete biti zaokupljeni i poslom i porodicom, ali znaćete uskladiti vrijeme tako da svima stignete udovoljiti. Mogli biste sresti prijatelja iz djetinjstva.

 

Blizanci

BlizanciMnoge stvari rješavaćete u posljednji trenutak, umjesto da ste ih obavili na vrijeme. Zato neće čuditi ako ćete biti pod stresom i iscrpljeni. Ukoliko radite s ljudima, moraćete razgovarati s pojedincima koji će biti otresiti prema vama pa ćete se jedva suzdržavati. Okružite se prijateljima koji će vam pomoći svojim pozitivnim stavom.

 

Rak

RakUspješno ćete riješiti razmirice s prijateljem ili kolegom. Broj ljudi s kojima komunicirate porašće na pozitivan način, što će vas ispuniti samopouzdanjem. Ako imate partnera s kojim nije lako izaći na kraj, bićete tolerantniji i popustljiviji. Mogućnost putovanja, kao i sve aktivnosti vezane za komunikacije, je istaknuta.

 

Lav

LavMeđuljudski odnosi će biti odlučujući za kvalitet vašeg profesionalnog života. Planete će unijeti intenzitet u vašu interakciju s drugima. Mogli biste se susresti sa zahtjevnim pojedincima, koji neće biti zadovoljni štogod vi radili. Uprkos mogućem nezadovoljstvu, suzdržite se od svađe i nepromišljenih reakcija.

 

Djevica

DjevicaSuzdržite se od bilo kakvog ulaganja ili posuđivanja novca. Ukoliko očekujete od nekog novac, mogli biste ga dobiti. Na ljubavnom planu bićete otvoreniji izraziti ono što želite, isto kao i ono što ne želite. Vaše emotivno ograđivanje će slabiti pa ćete spremnije uzvraćati ljubav i naklonost.

 

Vaga

VagaImate osjećaj da vas niko ne razumije. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumiju i vole.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete navalu kreativnosti – neki će je iskoristiti na poslu i zasijati odličnim idejama, a umjetnici stvarati nadahnuta djela. Nekima će ovaj dan označiti kraj ljubavnim patnjama i početak nove ljubavi. Ako igrate igre na sreću, ovih dana nije isključen i mali dobitak koji će vas radovati.

 

Strijelac

StrijelacDan će vam biti ispunjen raznolikim dužnostima. Moraćete se brzo prebacivati s teme na temu i prilagođavati se sagovornicima. Ukoliko polažete ispit ili trebate donijeti odluku vezanu za život i rad u stranoj zemlji, uspjeh vam je izgledan. S partnerom ćete se razumjeti bez mnogo riječi, naročito ako ste tek ušli u vezu.

 

Jarac

JaracImaćete primjedbi na radne kolege, a nekima će i partner zadavati glavobolje. Ići će vam na živce predvidivi razgovori, a postupci starijeg člana porodice biće vam neshvatljivi. Ne dopustite da vam sitni problemi pokvare dan. Usmjerite energiju tamo gdje možete nešto napraviti i osjećati se korisno.

 

Vodolija

VodolijaIskoristite svaku priliku da produbite komunikaciju s dragim ljudima, posebno s onima s kojima ste se “zakačili”. Pravi je trenutak da iz života odstranite sve što je loše i poradite na ostvarenju ličnih ciljeva. Lakše nego inače, izražavaćete svoje emocije ili dati obećanje koje bi vam ljubavni život moglo usmjeriti u novom pravcu.

 

Ribe

RibeRad se neće odvijati isključivo u duhu prijateljstva i dobre volje, nego će zahtijevati i nešto discipline i koncentracije. Stari problem mogao bi opet iskrsnuti, a za njegovo rješavanje trebaće vam smisao za detalje. Emotivni život postaće sadržajniji za što će se pobrinuti Venera, otvarajući vam puteve prema novoj ljubavi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info