Dnevni horoskop za 10.01.2017.

0

Ovan

OvanDanas ste posebno osjetljivi. Dobro ste povezani sa svojim emocijama i osjetljiviji ste prema svojim snovima i željama. Prihvatite važnost prijateljstva i pokažite nekome koliko vam je stalo do njega posebnom večerom ili nečim samo za tu osobu. Danas ste vrlo samosvjesni i puni energije pa vam neće biti problem obaviti sve poslove koje imate.

 

Bik

BikNedostajaće vam optimizma pa ćete biti skloniji drami ili psihosomatskim zdravstvenim tegobama. Neke planove ćete promijeniti ili prilagoditi potrebama drugih. Neraspoloženje će vam se ocrtavati na licu i biti vidljivo svima. Mogli biste nekome reći pogrešne stvari i dovesti se u neugodnu situaciju.

 

Blizanci

BlizanciBorbenog ste duha i spremni na nove početke. Završite projekat koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljate – motivacije vam neće nedostajati. Neki će ponovno uspostaviti kontakt s osobom iz inostranstva ili drugog grada i planirati susret. U ljubavnim vezama mogući su usponi i padovi, dok će se slobodni naći pred važnom odlukom.

 

Rak

RakZa sve će vam trebati više truda i vremena. Možda ćete u nekim poslovima otkriti grešku i prionuti mukotrpnom ispravljanju ili naići na negodovanje ljudi bez čije ih pomoći ne možete ostvariti. Partneru smeta to što sami proživljavate situacije koje biste zajedno mogli lakše riješiti. Pokušajte se malo više otvoriti i govoriti o sebi.

 

Lav

LavUpoznavaćete nove ljude, upuštati se u najneobičnije oblike odnosa, a moguć je i pokoji flert. Moraćete biti oprezniji kada je u pitanju rutinsko obavljanje poslova. Veće su mogućnosti da vam se potkrade greška koju ćete poslije teže otkloniti.

 

Djevica

DjevicaPromjene na poslu natjeraće vas na usvajanje novih vještina, veću saradnju s drugima i promjenu prioriteta. Prihodi će vam se povećati, ali ćete novac prebrzo trošiti. Sklad emotivnog života zavisiće od vašeg raspoloženja. U nekim trenucima ćete ugoditi partneru romantičnim zagrljajima, a već se u drugom povući.

 

Vaga

VagaPuni ste energije i komunikativni. Isticaćete se u poslovima u vezi s medijima i komunikacijom. Djeca i partner biće izvor zadovoljstva Vagama u braku, dok bi ostali nakon iskrenog razgovora vezi mogli podariti novi kvalitet. Neki su pred novim počecima.

 

Škorpija

ŠkorpijaZnaćete se pravilno postaviti u različitim situacijama. One manje ugodne ublažićete humorom, a one neugodne odmah rješavati. Bićete lukavi i diplomatični, što će se povoljno odraziti na poslovni život. U ljubavi ćete biti željni novih podsticaja i iskustava. Lavinu osjećanja mogla bi podstaknuti osoba koju ste tek upoznali.

 

Strijelac

StrijelacBrzopletost će vas dovesti u neugodnu situaciju s osobom iz porodičnog ili poslovnog kruga. Bilo bi poželjno da ne dramite i ne povlačite se u sebe, nego drugoj strani ostavite dosta vremena da spozna ispravnost vaših odluka. Ako ste se udaljili od prijatelja, dogovorite večernji izlazak.

 

Jarac

JaracSve će vam biti podjednako bitno pa nećete zapostaviti partnera zbog posla i obratno. Krasiće vas snalažljivost i spretnost, što će se povoljno odraziti na međuljudske odnose. Dan bi mogao proći i u znaku povećane potrošnje. Spretno ćete rukovati novcem i biti srećne ruke u kupovini odjeće ili potrepština.

 

Vodolija

VodolijaBićete okrenuti vanjskom životu, mnogo se družiti s prijateljima, ali i kvalitetno provoditi vrijeme s partnerom. Vaša inspiracija i ambicioznost usmjeravaće vas na hrabre poslovne poteze. Na dobrom ste putu pa nema razloga da u svojim naumima ne biste uspjeli. Ljubavni problem, koji vas je tištio, mogli biste uspješno riješiti.

 

Ribe

RibeNedostatak zanimanja udaljiće vas od vanjskih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe, svoje misli i interese. Djelovaćete nezainteresovano za sve oko sebe. Kratkotrajno ljubavno nezadovoljstvo biće odraz vašeg pristupa partneru. Pretjerano idealizovanje ili prevelika očekivanja pokazaće se nepraktičnima za vašu ljubavnu vezu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info