Dnevni horoskop za 07.01.2017.

0

Ovan

OvanSpretno ćete većinu kućnih poslova prebaciti na ukućane, a vi se baviti obavezama koje iziskuju izlaske, kontakte s ljudima i putovanja. Tu ćete biti na svom terenu i pokazati zavidnu snalažljivost. Ljubavni partner ugodno će vas iznenaditi gestom ili izjavom. Bićete spremni na ustupke koji će poboljšati kvalitet vašeg odnosa.

 

Bik

BikPoziv prijatelja na večernji provod s radošću ćete prihvatiti. Posvetićete posebnu pažnju izgledu i zablistati u svom najboljem izdanju. U vama će tinjati impuls za emocionalnim prepuštanjem. Ljubavna zbivanja nosiće dašak romantike, ali i odgovornosti. Druga strana će htjeti ozbiljnu vezu, ali vi još niste za to spremni.

 

Blizanci

BlizanciOsjećaćete se usamljeno, uprkos dragim prijateljima koji vas okružuju. Razgovaraćete s njima, ali vaše misli i osjećanja biće negdje drugo. Mogli biste previše očekivati, a premalo dobijati ili se osjećati neshvaćeno. Ne morate se zbog toga zabrinjavati. U pitanju je prolazna kriza koja će brzo nestati.

 

Rak

RakProlazite kroz razdoblje u kojem imate nevjerovatnu mogućnost napredovanja. Ipak, ništa od toga neće vam biti servirano na srebrenom pladnju pa ćete morati dobro zavrnuti rukave kako biste sve to i ostvarili. Sredite emocije kako bi radile za vas, pogotovo u nekim situacijama gdje se očekuje hladna glava. Pred vama je genijalna prilika!

 

Lav

LavKako biste uštedili energiju, bilo bi uputno ne gubiti vrijeme na prazne priče, nego se primiti zaostalih poslova. Ne ostavljajte sve za posljednji trenutak. U ljubavi će vas pratiti razdražljivost i misao da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje.

 

Djevica

DjevicaPozitivno ćete razmišljati o svojoj budućnosti, postati bliskiji s nekim ljudima ili nakratko otputovati. Vaša društvenost i želja za zabavom udaljiće vas od porodičnih zbivanja ili zadržati izvan doma do sitnih noćnih sati. Oni koji planiraju putovanje, odlično će se snalaziti u saobraćaju.

 

Vaga

VagaPlanetarni uticaji smanjiće vašu fizičku izdržljivost, ali pojačati tvrdoglavost i upornost koja će ići na štetu bližnjih. Bićete uznemireni i rastreseni. Nedostajaće vam koncentracije pa ćete gubiti osjećaj za prave vrijednosti. Velike promjene kucaju na vrata i najviše će zahvatiti područje posla, odnosno karijere.

 

Škorpija

ŠkorpijaDosada i rutina narušavaće vaš entuzijazam i želju da se malo više pozabavite svojim brakom i partnerom. Moguće su i prepirke zbog ljubomore. Vaš ležeran odnos prema ukućanima izazvaće nečije negodovanje. Ne dopustite da se rodbina bračnog partnera upliće u vaše probleme. Ako treba, dajte im to otvoreno do znanja.

 

Strijelac

StrijelacShvatićete da morate djelovati ako ne želite dovesti u pitanje budućnost odnosa. Otvoreni razgovor riješiće mnoge dileme. Ako nešto ostane neizgovoreno, dajte partneru još malo vremena za razmišljanje.

 

Jarac

JaracMlađi i slobodni imaće prilika za nove ljubavne početke. Izlasci i druženja odvešće ih u zagrljaj privlačnoj osobi pa su izvjesne ljubavi na prvi pogled. Iznenadne prilike otvoriće vam brojne mogućnosti i ostvariti ono o čemu ste potajno maštali. Idućih dana usmjerite se na zaradu – u tome ćete imati veliku planetarnu podršku!

 

Vodolija

VodolijaPreispitajte ljubavne stavove, razmislite jeste li ispravno postupili u nekim situacijama. Porodični odnosi možda se neće odvijati onako kako biste željeli pa ćete imati utisak da ste se udaljili od ukućana. Ako se u brak uvukla dosada, probudite zaspalu romantiku, pripremite intimnu večeru za dvoje.

 

Ribe

RibePred vama su mogućnosti, vidjeli ih vi ili ne. Vjerovatno ih danas nećete biti previše svjesni, jer ste pod uticajem maglovite energije. Osjećat ćete veliki pritisak na svojim plećima, ali shvatite to samo kao poruku svemira kako morate imati barem jednu nogu čvrsto na zemlji da biste ostvarili svoje snove.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info