Dnevni horoskop za 06.01.2017.

0

Ovan

OvanMogući su potezi koji će iz korijena promijeniti vaš profesionalni put. Dobro ste raspoloženi, a Mjesec u vašem znaku učiniće vas posebno privlačnima i šarmantnima.

 

Bik

BikOsjećaćete se umorno pa će vas iscrpljivati odnosi s bližnjima. Provedite miran dan u društvu ukućana i posvetite se hobijima i omiljenim aktivnostima. Budite tolerantniji prema prijateljima, jer malo će vam trebati da se s nekim posvađate. Ljude ćete čitati kao otvorenu knjigu pa će mnogi biti iznenađeni vašom oštroumnošću.

 

Blizanci

BlizanciUživaćete u društvu, zanimljivim razgovorima i večernjem izlasku. Neko će flertovati s vama, a vaša reakcija uvjeriće drugu stranu da ste vrijedni truda. Osoba koja vam se sviđa daće vam do znanja da želi s vama ozbiljno pričati. Pristanite na razgovor, jer ćete čuti baš ono što i želite.

 

Rak

RakNe prihvatajte poziv za izlazak upućen od strane pojedinaca koji vam se ne sviđaju. U protivnom vam predstoji veče u kojem će vam biti neopisivo dosadno. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih ljudi. Sklonost predbacivanju i kritikovanju negativno će se odraziti na ljubavni život. Vodite računa o samokontroli i ne dopustite da vama ovlada ljutnja.

 

Lav

LavPred vama je dan ispunjen zabavom. Moguć je razgovor s rođakom iz inostranstva. Namjeravate li posjetiti prijatelje, neka vam vrijeme protekne u što većoj zabavi s njima. Što se ljubavi tiče, očekujte proturječne ljubavne znakove od partnera ili simpatije. Nećete znati na čemu ste, ali uskoro će se i to pojasniti.

 

Djevica

DjevicaSputavanjem strasti i osjećanja upadaćete u tjeskobna stanja. Ako ste zaljubljeni, a osjećanja vam nisu uzvraćena, pokušajte ponuditi ruku prijateljstva. Tako ćete najbolje znati imate li šansi kod druge strane ili ne. Veče provedeno s društvom obećava vam fantastičnu zabavu.

 

Vaga

VagaUkoliko ne želite da vaša veza izgubi na stabilnosti, ponašajte se odgovornije prema partneru. Bićete vrlo osjetljivi pa ćete na njegove dobronamjerne savjete burno reagovati. Riješite dileme otvorenim i iskrenim razgovorom, recite šta vas tišti. Možda nećete odmah polučiti uspjeh, ali barem ćete postići da se partner zamisli nad vašim riječima.

 

Škorpija

ŠkorpijaPartner bi se mogao osjećati zanemaren i opterećen obavezama. Pomozite mu, ali ne samo riječima nego konkretnom akcijom. Posvetite dan poslovima koje ne stignete obaviti tokom sedmice. Međutim, nađite malo vremena i za sport ili bar kratku šetnju.

 

Strijelac

StrijelacKod vas sve ide u paketu – posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahtijeva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta, jer svaka promjena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

 

Jarac

JaracSve nepovoljne okolnosti i situacije možete prevladati tako što ćete pokazati više sluha i razumijevanja za partnerove želje i potrebe. Stariji član porodice vas sputava u djelovanju, odlukama i samostalnosti uopšte. Ovo će najviše biti izraženo kod mlađih, pred kojima su dani odluka.

 

Vodolija

VodolijaMaštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najvjerovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život.

 

Ribe

RibeIzloženi ste neprijatnostima. Ako i dalje budete odbijali da prihvatite novu situaciju, sve ćete pogoršati. Uz to, očekujte komplikacije i sa službenim licima pa je savjet da sve što radite bude zakonski ispravno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info