Obuća: 5 najpopularnijih modela za zimsku sezonu

0

Jeste, zima može biti tako nemilosrdna, pogotovo ako nemate odgovarajuću odjeću i obuću. Kada je riječ o obući, predlažemo sljedećih pet modela koji su, kako popularni, tako i veoma, veoma funkcionalni. S njima nema zime!

 

Timberland Oker

Veoma popularne, ali ne samo zbog specifičnog izgleda, Timberland čizme model su koji vaša stopala štiti od hladnoće, vlage, snijega, mraza, vode… Ne propuštaju vodu, ne propuštaju hladnoću, a kupiti ih možete ovdje.

 

Helly Hansen Breakspear HT

Neobavezna šetnja po gradu ili skijanje? Sasvim je svejedno ako nosite Helly Hansen Breakspear HT čizme koje su tako udobne i funkcionalne da ćete (bukvalno) poželjeti i da spavate u njima (ne šalimo se)!

 

Nike Air Force 1 “Phantom”

Dobre, stare Nike patike! Zašto baš ove? Zato što su udobne, zato što su vodootporne i zato što su bordo (inače, trenutno ultra popularna boja, sjećate se?). Ove prekrasne patike možete kupiti ovdje.

 

Adidas ZX Flux 5/8 TR Green Verde

Veoma moderne i ultra udobne, Adidas ZX Flux 5/8 TR Green Verde, spoj su modernog i funkcionalnog. Ukoliko vam je potrebna udobna patika koja će vaša stopala štititi od hladnoće i vlage, to je onda ovaj model.

 

Timberland Teddy Fleece

Ukoliko vam je pak na umu malo klasičniji, ali ipak moderan stil, predlažemo vam ove sjajne čizme – udobne, ne propuštaju vodu, tople i jako funkcionalne (možete ih kombinovati sa svim, od farmerica do pletene, zimske haljine). Kupiti ih možete ovdje.

 

Naravno da zima zahtijeva određene promjene u stajlingu, ali to ne znači da morate izgledati pretrpano. Kada je riječ o obući, navedeni modeli su pun pogodak, jer su (prije svega) veoma kvalitetni, ali i jako urbani, moderni i lijepi. U nastavku pogledajte i par fotografija sa pomenutim modelima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info