Dnevni horoskop za 03.01.2017.

0

Ovan

OvanU vašem ponašanju biće vidljiva napetost i nervoza. Lomićete se između potrebe da se upustite u novu vezu ili da od svega odustanete. Neke stvari ćete morati graditi ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Ako se radi o izlasku iz zamorne veze i priklanjanju novoj osobi, imaćete snage i odvažnosti da to uradite.

 

Bik

BikProvedite vrijeme neopterećeni ozbiljnim temama i onima koji vas iritiraju. Družite se s dragim ljudima koji će vas oraspoložiti svojim šalama. Budite otvoreni prema poznanstvima – mogli biste ostati iznenađeni susretom koji će u vama odmah pobuditi zanimanje. Druga strana će vas oduševiti svojim načinom razmišljanja.

 

Blizanci

BlizanciMoguće su rasprave sa šefovima, stresni sastanci ili preopterećenost obavezama. Površnim pristupom nagomilavate sitne poslove, a loša koncentracija ometaće vas u intelektualnim zadacima. Ne sukobljavajte se s ljudima koji razmišljaju drugačije od vas, jer ih ionako nećete moći razuvjeriti.

 

Rak

RakOčekuju vas ugodni kontakti sa strancima i posjeta osobe izdaleka, koja vam donosi dobre vijesti. Istaknućete se u konkretnim poslovima, gdje izdržljivost i odgovornost igraju veliku ulogu. Ne zatvarajte se u kuću, izlazite što više s partnerom ili sami, a koraci koji se tiču ljubavi, preduzeti danas, imaće dalekosežne i pozitivne posljedice.

 

Lav

LavIskoristite povoljnu priliku ili nečiju naklonost kako biste ojačali svoj finansijski položaj. Čuvajte se naglih promjena raspoloženja i zapadanja u krajnjosti. Suzdržite se od ispada i ne skrećite pažnju na sebe. Porodične svađe i tvrdoglavost u ljubavnim pitanjima stvoriće nemir pa ćete morati mijenjati svoj pristup.

 

Djevica

DjevicaBilo da je u pitanju bračni partner, roditelji ili odnos prema rodbini, ne tjerajte inat. Razmislite o promjeni ponašanja ukoliko ne želite da se dovedete u situaciju u kojoj će stres i nezadovoljstvo prouzrokovati svađe. Brzo ćete se umarati, lako gubiti strpljenje i razmišljati o tome kako je nastupilo vrijeme za promjene.

 

Vaga

VagaOčekuje vas prolazna napetost, a neki će se žaliti i na glavobolju. Mogli bi vas snaći i neodgodivi poslovi pa ćete morati ostati duže na poslu. Manje ćete pričati i drugima dati do znanja da vas puste na miru. Trebaće vam više vremena da se skoncentrišete na bitno. Potrudite se da u razgovoru s partnerom ne spominjete prošlost i bivše ljubavi.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je povoljan za raščišćavanje nejasnoća s partnerom ili simpatijom. Tek kad otvoreno porazgovarate, oboje ćete shvatiti da su razlozi koji su vas doveli do udaljavanja tek sitni nesporazumi. Pred slobodnima su novi ljubavni počeci, a pred onima u vezama dogovori o zajedničkom životu ili planiranje prinove.

 

Strijelac

StrijelacNa površinu izbijaju suprotnosti i razlike između vas i ljudi s kojima ste najbliži, bilo da je u pitanju kolega s posla ili član porodice. Moraćete biti mudri u nastojanju da se odbranite od kritika na svoj račun. Osjetićete potrebu da se suprotstavite pojedincima koji vam oduzimaju energiju. Ipak, pazite da se time previše ne iscrpite.

 

Jarac

JaracPlanete vam daju veliku mentalnu energiju pa će i drugi uvidjeti vašu naraslu kreativnost, smjelost i probitačnost. Pred vama su krupne odluke. Rezultati vaših dosadašnjih ulaganja dovoljno su vidljivi da vam dobavljaju naklonost okoline, a neki od vas će primiti priznanje ili obnoviti poznanstvo s uticajnom osobom.

 

Vodolija

VodolijaUsvojite naviku organizacije i planiranja radnog dana i zapisivanja obaveza. Oživite svoje dugoročne ambicije. Uz malo truda napravićete iskorak prema kvalitetnijem profesionalnom statusu. Dobićete priliku da riješite situaciju koja vas je mučila ili s partnerom pronađete zajednički jezik i usmjerite vezu u novom, pozitivnom pravcu.

 

Ribe

RibeTrebate se pripremiti za nove izazove i poduhvate kako biste ih uspješno savladali. U jednoj situaciji pratiće vas dobar osjećaj, a pokazaće se da ste bili u pravu. Poslovna preokupacija udaljiće vas od partnera ili ćete kritičkim okom posmatrati tok svoje veze. Nemojte smetnuti s uma da ste jednako kao i partner odgovorni za vaš odnos.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info