Dnevni horoskop za 02.01.2017.

0

Ovan

Ovan Nećete biti u najboljoj formi. Još osjećate posljedice neprospavanih noći i najradije biste ostali u krevetu nego išli na posao. Ići će vam na živce svako ko je raspoloženiji od vas, pa će se mnogi čuditi vašem mrkom licu i neraspoloženju. Neke će mučiti sjeta i prisjećanje na prošlost, što vas može prilično rastužiti.

 

Bik

BikBićete nestrpljivi pa ćete mnoge stvari privesti kraju ili pokrenuti s mrtve tačke. Skloni ste mijenjati sebe, pronalaziti u sebi nove snage i mogućnosti pa s tim osobinama krenite u osvajanje suprotnog pola. Jedna će vam se osoba približiti na prijateljskoj osnovi, ali za vrlo kratko vrijeme planuće obostrane simpatije.

 

Blizanci

BlizanciDan će biti ispunjen raznovrsnim poslovnim sastancima i pregovorima. Otežavajuća okolnost biće vaša nedovoljna ustrajnost i zasićenost poslom. Sjetite se da su se takve situacije već pojavljivale u vašem životu i da su prolazne. Vrijeme je da se oslobodite nesigurnosti koju u vama pobuđuju neki ljudi.

 

Rak

RakUnijećete mnogo entuzijazma u ljubavni odnos, ali će druga strana biti suzdržana. Trebaće vam mnogo strpljenja dok ona ne pokaže isti zanos, ali vrijedi ustrajati. Neki među vama ispratiće drage goste na dalek put, a nije isključeno da dobijete čestitku iz inostranstva.

 

Lav

LavRaspoloženi ste za izlaske i druženja. U ljubavi ćete se pokazati strastvenijima nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost. Razmišljaćete i o ljubavnoj avanturi s nekim koga kratko poznajete, jer će fizička privlačnost biti prejaka. Ipak, pazite da time ne priskrbite sebi probleme, budući da druga strana nije iskrena prema vama.

 

Djevica

DjevicaOvaj dan neće početi najslavnije. Pripremite se na probleme s kolegom ili nadređenim koji će biti nepravedni prema vama. Bacite karte na sto i započnite otvoren razgovor. Sumnjičavost će vas navesti da posumnjate u partnerovu vjernost. Razgovor na tu temu neće dati rezultata – izgubićete previše živaca i energije.

 

Vaga

VagaUđite u prvi dan nove godine s čvrstim obećanjem da ćete neke stvari promijeniti. Prestanak pušenja, promjena u načinu ishrane ili početak vježbanja mogu biti dobar početak. Na poslu su moguće promjene na koje nećete imati uticaja. Možda ćete morati raditi nešto što vam se ne sviđa, ali to neće biti dugotrajno.

 

Škorpija

ŠkorpijaIstaknuta sigurnost i šarm u nastupu učiniće vas odličnim pregovaračem i organizatorom. Veselitće vas svečana atmosfera na poslu, a nije isključeno da dobijete i poklon. Ljubav i pitanja srca naći će se u centru dešavanja. Razmišljaćete o budućnosti i praviti planove o zajedničkom životu s partnerom.

 

Strijelac

StrijelacVrijeme je za opraštanje ili rješavanje nesporazuma koji su izbili potkraj godine oko posuđenih stvari, ljubavnih nesuglasica ili neispunjenih obaveza. Ako ste u svađi s roditeljima, a svjesni ste da ste tome i sami pridonijeli, red je da se izvinete. Nećete dugo čekati da i oni shvate da su prema vama bili nepravedni.

 

Jarac

JaracViše ćete pričati, telefonirati, kontaktirati s ljudima, a mnogi od vas će krenuti i na kraće putovanje. Bićete nasmiješeni, preduzetni i skloni mudrim odlukama, čime ćete učvrstiti svoj brak ili vezu. Partner će za neke svoje grijehe tražiti oprost putem elektronske pošte ili SMS poruke. Nemojte mu zamjeriti, možda nema hrabrosti da vas pogleda u oči.

 

Vodolija

VodolijaIako će prvi radni dan u novoj godini početi u turobnom raspoloženju, razgrnete li tmurne misaone oblake zasjaće spoznaja da vam ništa ne stoji na putu uspjeha. Osjećaćete da možete dobiti sve što poželite pa iskoriste ove dane za napredak u poslu. Bićete otvoreni za nova saznanja, poznanstva i načine zarađivanja.

 

Ribe

RibeAko ste slobodni, izlazite do mile volje – romantičnih susreta i prilika neće nedostajati. Ako ste u vezi, zabavite se s partnerom uz mirne i tihe aktivnosti. Biće vam lijepo ostanete li kod kuće uz film ili slušajući omiljenu muziku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info