Dnevni horoskop za 31.12.2016.

0

Ovan

OvanNervira vas to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voljeli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je vaš zadatak da budete veseli gost koji treba dobro da se provede.

 

Bik

BikVašem partneru smeta monotonija u koju ste upali. Iako ste raspoloženi za društvo, niste dovoljno spremni na gungulu i masu nepoznatih ljudi. Ako napravite kompromis, očekuje vas romantično veče puno nježnosti koja vam je nedostajala.

 

Blizanci

BlizanciGubite vrijeme na organizaciju puta, a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Provjerite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zagorčati dan.

 

Rak

RakPretjerana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski dio porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osjećaju kao pritisak.

 

Lav

LavSamouvjerenost i nadmeni stav iritiraju okolinu, koja već dugo ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju iz koje ćete izaći pognute glave.

 

Djevica

DjevicaZa vas je svaka aktivnost, u suštini, posao. S radošću se prihvatate organizacije proslave u kojoj će uglavnom učestvovati ljudi s kojima ste poslovno povezani. Ukoliko se na vrijeme ne opustite, vaš perfekcionizam može prerasti u agoniju.

 

Vaga

VagaPreokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan, za vas, kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vrijeme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

 

Škorpija

ŠkorpijaPuni ste sebe pa se s radošću pripremate za večerašnju žurku. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbjegnete skandale, savladajte sebe i ne podliježite iskušenju.

 

Strijelac

StrijelacVaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

 

Jarac

JaracZa vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vrijeme, a uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vrijeme da u tome i istrajete.

 

Vodolija

VodolijaNa pomolu je kriza, jer se odnos sa voljenom osobom sveo na dopisivanje i kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Griješite ako mislite da ćete stvar popraviti kratkim, ali napornim razgovorom za koji nije vrijeme.

 

Ribe

RibeUkoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vrijeme je da se opustite, ali izbjegnite alkohol.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info