Dnevni horoskop za 29.12.2016.

0

Ovan

OvanBićete pritisnuti kućnim obavezama. Raspodijelite poslove svima u kući, nemojte dopustiti da je sav teret na vašim leđima. Poslovne zadatke obavljaćete s pola snage i koncentracije, a nešto aktivniji biće oni kojima posao omogućava dosta slobodnog kretanja. Moguće je da doživite kakvu neugodnost od strane šefa.

 

Bik

BikS lakoćom ćete izražavati svoju ličnost i pokazivati dobre strane svog karaktera. Mnogi će osjetiti potrebu da baš vama progovore o svojim problemima. Mudrim savjetima mnogima ćete pomoći. Samci, večernji izlazak mogao bi vas iznenaditi poznanstvom, a oni koji ostaju kod kuće s nekim će imati živopisnu komunikaciju preko interneta.

 

Blizanci

BlizanciPrihvatićete se spremanja kuće ili sređivanja zaostalih računa. Planove bi vam mogli pokvariti gosti pa će se mrzovolja očitavati na vašem licu. Preosjetljivost će vam otežati razumijevanje s okolinom, ali i partnerom. Može vam zasmetati čak i njegov dobronamjerni savjet. Neko će vam se za nešto zahvaliti.

 

Rak

RakBićete tvrdoglavi, što bi vam moglo nauvći na vrat teškoće u prilagođavanju i odnosima s ljudima. Odnos s partnerom naći će se na klizavom terenu pa nisu isključena međusobna optuživanja. Ipak, nakon toga sve će biti jasnije. Ukoliko vas prijatelji pozovu na zabavu, dobro bi bilo otići, jer vam je potrebno da se pomjerite od svega što vas čini mrzovoljnima.

 

Lav

LavMnogo poslovnih i privatnih obaveza neće vas mimoići. Bićete nezamjenjivi nekim ljudima iz porodičnog kruga, a poslovne kolege će se oslanjati na vašu pomoć ili tražiti vaš savjet. U ljubavi biste mogli svojim postupcima iznervirati partnera i njegovo strpljenje dovesti u iskušenje. Što prije mu se izvinite.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas užurbano jutro, ali popodnevni sati donose više opuštanja. Započnete li ljubavnu vezu, nemojte se prepuštati sumnjama – pustite neka sve ide svojim tokom. Ako ste mlađi, mogli biste upoznati zanimljive ljude koji će djelovati podsticajno na vas, a i vi ćete na njih ostaviti dobar utisak.

 

Vaga

VagaNećete biti raspoloženi za razgovore koji će se voditi u vašoj kući. Imate osjećaj da bližnji gaje prevelika očekivanja od vas pa je dobro da im to otvoreno kažete. Vrijeme koje izdvojite samo za sebe, višestruko će vam koristiti. Osim što će vam pružiti priliku da se odmorite, pozitivni učinci će se odraziti i na vaše raspoloženje.

 

Škorpija

ŠkorpijaObavićete telefonske razgovore s rodbinom, a moguća je i vijest iz inostranstva. Pruži li vam se prilika za izlazak, ne odbacujte olako tu mogućnost. Mogli biste propustiti nešto značajno, možda poznanstvo ili odličan provod. Telefonski bi vas mogla kontaktirati osoba koju jako dugo niste čuli ni vidjeli.

 

Strijelac

StrijelacDruštveni apetiti će vam porasti pa će vas boravak u kući činiti tjeskobnima. Osjetićete da vam je potrebna promjena, a za to će najbolji biti večernji izlasci i razgovori s prijateljima. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli i zakažite susret. S finansijama budite na oprezu – neko na koga računate neće izaći ususret vašim potraživanjima.

 

Jarac

JaracNajviše će vas zaokupiti ljubavna zbivanja. Dan je pogodan za romantiku i nježne ljubavne poruke. Ukoliko vam se dogode neugodnosti na poslu, partnerovo razumijevanje pomoći će vam da sve brže zaboravite. Nastojte biti vrlo taktični kad budete rješavali porodična pitanja, čak i ako izostane roditeljska podrška.

 

Vodolija

VodolijaTrebaće vam odmor od zahtjevnih događanja. Nakratko ćete se povući u samoću, analizirati neke svoje poteze i odluke ili se baviti aktivnostima koje vas odmaraju. Pazite kome povjeravate svoje tajne, kako vam se nepromišljenost ne bi vratila. Izdvojite vrijeme samo za sebe i sredite misli.

 

Ribe

RibeNećete pogriješiti odlučite li dan provesti bez opterećenosti obavezama. Ne treba vas gristi savjest, jer uvijek sve stignete obaviti. Romantični trenuci sa simpatijom izvjesni su večeras. Vrijeme koje ćete provesti zajedno obećava mnogo zadovoljstva. Vodite više računa o kondiciji i zdravlju – dobro se utoplite!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info