Dnevni horoskop za 28.12.2016.

0

Ovan

OvanOštroumni ste pa će se sve odvijati u skladu s vašim željama. Bićete aktivni u komunikaciji. Svojim dobrim raspoloženjem zabavićete sve koji će se naći u vašoj blizini. Partner će biti raspoložen za razgovor, ali i za planove oko novogodišnjeg dočeka.

 

Bik

BikRasprave u ljubavnoj vezi čine vas mrzovoljnima pa to i drugi primjećuju. Pod naletom nervoze mogli biste davati neodmjerene izjave ili preduzimati brzoplete akcije. U poslu će vam krenuti. Uticajni prijatelji ubrzaće rješavanje poslova povezujući vas s klijentima do kojih je teško doprijeti.

 

Blizanci

BlizanciNedostatak koncentracije mogao bi biti uzrok neugodnosti ili propusta, što će neki zlonamjerni pojedinci jedva dočekati. Ne dopustite da vas iko izbaci iz takta i oduprite se iskušenju da ulazite u rasprave. S nestrpljenjem ćete priželjkivati dolazak kući, jedva čekati da se smjestite u omiljeni kutak i uživate s najmilijima.

 

Rak

RakNećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete, biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor.

 

Lav

LavOsvajaćete izgledom, rječitošću i uživati u simpatijama okoline. S lakoćom ćete komunicirati sa strancima, pripadnicima suprotnoga pola ili s ljudima koje ste tek upoznali. Ljubavni život biće prepun strastvenih zagrljaja i izljeva nježnosti, ali i planova vezanih za zajedničku budućnost.

 

Djevica

DjevicaNovi poslovni izazovi zaokupiće vas u priličnoj mjeri, a karijera i posao izložiti povećanim pritiscima. Ništa manje zahtjevna neće biti ni ljubavna svakodnevnica. Partner će biti pun kritika na račun vašeg ponašanja ili će vam zamjeriti otresito ponašanje prema njegovim roditeljima. Ne dopustite da rasprava preraste u svađu.

 

Vaga

VagaDobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

 

Škorpija

ŠkorpijaMotivisani ste i učinkoviti. Nadređeni će znati cijeniti vašu predanost radu, tačnost isporuke i radišnost. Radni sati proteći će u atmosferi timskog rada, konstruktivnih prijedloga, ali i smijeha i zanimljivih razgovora. Mogli biste se zbližiti s osobom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom i naći snage za nove početke.

 

Strijelac

StrijelacZnaćete šta želite i u kojem smjeru nastaviti dalje. Sve što vam se dosad činilo nejasno, dobiće svoj smisao i oblik. Zaljubljeni će željno iščekivati simpatijin telefonski poziv, a kad se on i dogodi, brzo ćete se dogovoriti za izlazak.

 

Jarac

JaracUkoliko tražite posao, dan donosi interesantnu priliku u kojoj će se otvoriti mogućnost prihvatljivog rješenja. Ukoliko ste već u poslu, jedna inovacija bi mogla biti veoma važna, jer vam dugoročno donosi značajnu korist.

 

Vodolija

VodolijaTranziti planeta vam donose šansu da ideje koje su do sada bile neshvaćene konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sljeduje vam i zvanično upoznavanje sa uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

 

Ribe

RibeOvo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vijest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info