Dnevni horoskop za 27.12.2016.

0

Ovan

OvanIskoristićete polovičnu priliku koja vam se nudi i zasijati u poslovima. Vaše profesionalno oduševljenje biće zarazno pa ćete uspjeti motivisati i one koji su tromi. Mnogo toga biće moguće, posebno na ljubavnom planu. Dajte do znanja da znate i primati i davati ljubav. Tako ćete partneru pokazati da ga cijenite i prihvatate.

 

Bik

BikIznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku, jer će sve djelovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

 

Blizanci

BlizanciNagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

 

Rak

RakPred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvjesno vrijeme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

 

Lav

LavPotrebna vam je promjena, ali nemate ideju da je sprovedete sami, a sujeta vam ne dozvoljava da to prepustite partneru. Prihvatite poziv i prepustite se slatkom predahu. Negativno raspoloženje će popustiti i situacija će se srediti.

 

Djevica

DjevicaU previranjima koja se odigravaju oko vas, vi nećete biti oštećeni. Štaviše, na kraju, kada se sve slegne, stiže vam zanimljiva ponuda. Prihvatite je, jer vas ona vodi u nove aktivnosti koje će vam se dugoročno veoma isplatiti.

 

Vaga

VagaKonačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobijedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbjegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklijevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

 

Škorpija

ŠkorpijaMoguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti, jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Potrebna vam je rekreacija, ali pričuvajte se fizičkih povreda.

 

Strijelac

StrijelacNiste dobili očekivani odgovor u vezi s poslom koji vas je zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrijati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vrijeme temeljno pripremite.

 

Jarac

JaracPod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mjere. Svojim prisustvom nećete uspjeti da spriječite žustre rasprave u kojima će biti i teških riječi. Zauzmite stav i bez puno riječi saopštite šta imate.

 

Vodolija

VodolijaNikako da stignete do cilja koji ste, prije izvijesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano mijenja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vijesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda.

 

Ribe

RibeOko vas je haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negdje u sebi, uveliko slutite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info