Dnevni horoskop za 26.12.2016.

0

Ovan

OvanUzbudljiv dan, predstoje vam brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes, koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi, s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.

 

Bik

BikIzvjesni su iznenadni troškovi, ali ipak se ne nervirajte, jer ćete uspjeti da stabilizujete situaciju. Podršku potražite od prijatelja. Izbjegnite susret sa partnerom, jer jedna bezazlena nespretna rečenica može biti okidač za ozbiljnu svađu.

 

Blizanci

BlizanciDanas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najvjerovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave, jer rješenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vijest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao.

 

Rak

RakPokušavate da riješite probleme koji uopšte nisu rješivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vrijeme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razumije vaše emotivne ispade pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

 

Lav

LavPreviše značaja dajete tome šta će ko da kaže. Trenutno je u centru pažnje ljutnja vašeg partnera, jer dozvoljavate da drugi ljudi utiču na sudbinu vaše veze. Da li je to put kojim želite da idete, pitanje je na koje samo vi znate odgovor.

 

Djevica

DjevicaIzloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vrijeme kojim raspolažete daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog kojeg ćete završiti u krevetu.

 

Vaga

VagaImate previše ideja kako da unaprijedite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vrijeme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda vam je neko ukrao plan i već ga uveliko sproveo u djelo.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne biste li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekle. To vas suočava s komplikovanim zadacima zbog kojih, ako ih ne riješite, možete ispasti smiješni. Ne zalijećite se.

 

Strijelac

StrijelacRaspoloženi ste i društveni, ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima, jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tjera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

 

Jarac

JaracSabirate šta ste uradili u minulom periodu – rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite poslovnim saradnicima, ali i porodici, pa da vaša sreća bude kompletna. Ne tražite taj aplauz, jer će vam to samo pokvariti dragocjen osjećaj zadovoljstva.

 

Vodolija

VodolijaStižu nepovoljne poslovne vijesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje.

 

Ribe

RibeIznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno vjerovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Bolje obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite, jer vam je imunitet u ozbiljnom padu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info