Dnevni horoskop za 25.12.2016.

0

Ovan

OvanZračićete pozitivnom energijom i osvijestiti u sebi kvalitete koje posjedujete. U svemu ćete nastojati biti prvi, najglasniji i najjači, a u društvu ćete biti rado prihvaćeni. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje. Ukoliko preuzmete inicijativu na ljubavnom planu, stvari bi se mogle ostvariti brže nego što to i sami očekujete.

 

Bik

BikDanas ste vrlo emotivni. Vaša percepcija situacije je trenutno najbolja. Slobodno preuzmite glavnu riječ za porodičnim stolom. Prepustite se svojoj prirodi i niko vam neće biti ravan. Uživajte u ovom predivnom danu.

 

Blizanci

BlizanciZvijezde vas podstiču na mijenjanje onoga što smatrate lošim i nedovoljno stabilnim u svom životu. Ako se to tiče ljubavnog života, ne brzajte s odlukama. Dajte sebi dovoljno vremena kako biste se odlučili na prave poteze, jer će osoba koja s vama dijeli bračni život imati dovoljno razumijevanja za vašu nesigurnost.

 

Rak

RakUnutrašnja snaga i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate sami sa sobom. Bez teškoća uspijevaćete u onome što ste zamislili. Više slobodnog vremena približiće vas partneru i istaknuti vašu povezanost. Rodbina ili prijatelji iz inostranstva mogli bi vas posjetiti, iako se prethodno nisu najavili.

 

Lav

LavObnovićete odnose koje ste zanemarili, a osoba koja vas potajno simpatiše mogla bi vam predložiti izlazak. Ukoliko možete sebi priuštiti putovanje ili odlazak na skijanje, odlično ćete se provesti. Ako ste za volanom, vozite oprezno – nemojte biti nesavjestan vozač!

 

Djevica

DjevicaBez obzira na kućne obaveze, potrudite se da provodite više vremena s partnerom, u opuštenom druženju i razmjeni misli i emocija. Putovanje udvoje biće izvrstan način da svom životu udahnete svježinu. Iskoristite dan da pružite ruku pomirenja članu rodbine s kojim u posljednje vrijeme niste u najboljim odnosima.

 

Vaga

VagaAko ste pozvani na zabavu ili večeru, ne pretjerujte s alkoholom, jer biste se pred drugima mogli obrukati. Predstoji li vam susret s partnerovom rodbinom, diplomatski odgovarajte na njihova pitanja – ostavićete izvrstan utisak. U večernjim satima očekuje vas važan telefonski poziv koji će vam otkriti pojedinosti o osobi koja vam se sviđa.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeka vam jedini prioritet bude vlastito zadovoljstvo pa tome podredite sve planove. Nazovite poznanike i rođake s kojima se dugo niste čuli ili dogovorite izlazak s prijateljima. Ako ste željni provoda, znaćete se odlično zabaviti, a osjećate li da vam je potreban odmor, slobodno cijeli dan provedite izležavajući se i drijemajući.

 

Strijelac

StrijelacBićete skloni povlačenju i potiskivanju osjećanja. Takvim biste ponašanjem mogli uvrijediti partnera ili ga navesti na pogrešne zaključke. Činiće vam se da su vaše potrebe potisnute u drugi plan pa ćete žuditi za većom slobodom. U večernjim satima vaše neraspoloženje će splasnuti.

 

Jarac

JaracDan je dobar za početak nečeg novog, nove ljubavi ili prijateljstva. Ako ste nesrećno zaljubljeni, vaši pokušaji da se približite simpatiji urodiće plodom. Zaljubljenost će pridonijeti promjenama životnog svjetonazora pa ćete više držati do sebe, njegujući se i uljepšavajući. Ugodno će vas iznenaditi nečija poruka.

 

Vodolija

VodolijaNešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, zajednički donijeti odluku ili izaći ususret rodbini. Izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici biće mogući razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Odnos s ocem ili starijom muškom osobom sve je napetiji.

 

Ribe

RibeBriljiraćete odličnim idejama i kvalitetnim rješenjima. Mnogima ćete pomoći savjetom. Moguće je putovanje ili posjeta iz daljine. Predstoje vam trenuci ljubavnih spoznaja koje ćete brižljivo skrivati od oka javnosti. Uživaćete u partnerovim zagrljajima te osjećati njegovu nesebičnu ljubav i podršku. Procvjetaće i ljubavi na daljinu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info