Dnevni horoskop za 24.12.2016.

0

Ovan

OvanDanas dobro slušajte šta vam drugi govore. Skupićete vrijedna znanja i iskustva bez rizika od greške. Put do uspjeha nije uvijek najvidljiviji pa ćete morati pratiti suptilne znakove koje vam šalju planete. Imate snage i volje, nedostaje vam samo malo strpljenja.

 

Bik

BikPrijatelj bi mogao tražiti novac ili savjet – pomozite mu koliko možete. Popodnevni mir ometaće česti telefonski pozivi. Nije isključeno da dobijete goste kojima se uopšte niste nadali. Dan ćete provesti u prilično ugodnoj atmosferi, iako se baš nećete sasvim odmoriti.

 

Blizanci

BlizanciKoncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, vjerovatno ne primjećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

 

Rak

RakDanas je odličan dan za vas! Sve će se odvijati baš onako kako ste i zamislili. Vjerovatno će biti i bolje nego ste mogli zamisliti. Budite otvoreni i uživajte u ovako blagonaklonom danu. Ne postoji kvaka koja bi trebala sve pokvariti u najboljem trenutku. Uživajte!

 

Lav

LavNeko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvijek čuvate jake uspomene, ali sjećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.

 

Djevica

DjevicaSplet okolnosti vas dovodi na mjesto gdje vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savjetom riješite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umiješate. Više vjerujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.

 

Vaga

VagaSve što vam u ovom trenutku treba, to je novac. Značajan priliv stiže i bitno utiče na sve planove, naročito u trenutku velikih rasprodaja. Da se do kraja dana ne biste presabirali, obuzdajte megalomansku prirodu i pažljivo osmislite kupovinu.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouvjerenost. Toliko ste puni sebe da to prijeti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da riješite samo ako igrate u timu.

 

Strijelac

StrijelacLažni osjećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

 

Jarac

JaracDanas se nemojte prepuštati negativnim emocijama. Fokusirajte se na ono lijepo što je pred vama. Suptilni znakovi koje će vam ljudi slati biće vam od velike pomoći. Uživajte u svakom trenutku, jer se on više nikad neće ponoviti na ovaj način. Tako ćete pronaći ono dobro i zanimljivo i u situacijama koje vam baš nisu najdraže.

 

Vodolija

VodolijaBrzopleti ste pa zbog toga nije dobar trenutak za bilo kakve konačne odluke, naročito ako se odnose na porodične, bračne ili ljubavne odnose. Osim toga, čuvajte se prevaranata, naročito ako imate bilo kakva posla s kupoprodajom nekretnina.

 

Ribe

RibeOkruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije, u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam pravi prijatelji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info