Dnevni horoskop za 18.12.2016.

0

Ovan

OvanPočetak dana biće puno bolji nego nastavak pa svoje obveze koje su vam važne nastojte obaviti u prijepodnevnom periodu. Kako dan bude odmicao, sve će vam ići teže i uz više problema. Najbolje bi bilo kad biste za popodne planirali samo odmor i ništa posebno, jer i tako vam ništa neće ići od ruke.

 

Bik

BikAko se ne osjećate ugodno u ljubavnoj vezi, riješite dileme otvorenim razgovorom. Budite uporni, čak i ako se partner izmotava ili izbjegava da vas pogleda u oči. Zadržite prisebnost u društvu – mogli biste čuti da vas neko od njih ogovara ili priča drugima nešto što ste mu povjerili. Na kraju, bar ćete znati ko vam je prijatelj, a ko nije.

 

Blizanci

BlizanciOčekuje vas dan pun ugodnih događaja. Obnovićete kontakt s osobom s kojom ste bili u površnim odnosima, a koja bi vam mogla pomoći da napravite korak naprijed u karijeri ili obrazovanju. I u ljubavi je izgledna pojava novih osjećanja prema otprije poznatoj osobi.

 

Rak

RakNe kupujte stvari koje vam se cijenom čine povoljne, jer ćete poslije shvatiti da je kvalitet upitan. Ako vas more brige, zaposlite se rutinskim aktivnostima. Obavite kupovinu, spremite ormare, poslušajte omiljenu muziku. Veče je stvoreno za zabavu pa otiđite u kino, nađite se s prijateljima u kafiću ili organizujte večeru za manje društvo.

 

Lav

LavIako u ljubavnoj vezi i dalje postoje problemi, oni su sve blaži i ne ugrožavaju vaš odnos. Ako između vas i partnera nešto zapne, brzo ćete to riješiti. Izbjegavajte neprijateljski raspoložene ljude, jer niste dužni podnositi nečije hirove. Nađete li se u društvu, bićete u centru pažnje zbog vašeg šarma i zabavljačkog duha.

 

Djevica

DjevicaOsjećate unutrašnji nemir i dok ne shvatite šta je uzrok, nećete se smiriti. Oni u dužim vezama osjećaće teret rutine, ali bilo bi mudro da dobro razmisle isplati li se upuštati u flert radi malo uzbuđenja sa strane. Pazite kako se ophodite s prijateljima, jer ako iznevjerite nekoga, ta osoba bi zbog povrijeđenosti mogla širiti neistine o vama.

 

Vaga

VagaPrivlačićete pažnju zbog vašeg izgleda. Mogli biste promijeniti stil odijevanja ili frizuru i tako još više istaknuti ono što je na vama najljepše. Oporavićete se od ljubavnih briga, a vjera i samopouzdanje će vam se vratiti. Veliku podršku pronaći ćete u prijateljima, a ni vi im nećete ostati dužni.

 

Škorpija

ŠkorpijaNaći ćete se u neopisivoj gužvi – možda očekujete goste pa užurbano spremate stan ili kuvate ručak. Partner će biti sklon istraživanju vaše prošlosti i prilično sumnjičav pa nećete ništa moći skriti. Njegova nepovjerljivost biće posljedica prolazne nesigurnosti i osjećaja da gubi kontrolu u ljubavnim zbivanjima.

 

Strijelac

StrijelacDanas bi mogao biti prilično naporan dan u kojem ćete morati donijeti neke vrlo važne odluke. Suzdržite se odluka vezanih za finansije ili imovinu. Skoncentrišite se i odgovori na probleme dolaziće vam sami. Kad su emocije u pitanju, budite realistični i praktični što je moguće više.

 

Jarac

JaracSpremni ste za promjene. Motivacija će vam biti jaka i željećete mnogo toga preoduzeti za vlastite interese i radi dobra bližnjih. U svemu ćete se snažno angažovati i pri tome imati velika očekivanja. Međutim, bićete osjetljivi, a na pojavu bilo kakvih problema ili nečijeg opiranja reagovaćete žešće nego što vam je svojstveno.

 

Vodolija

VodolijaSuočićete se s otežavajućim porodičnim okolnostima. Roditelji i stariji članovi rodbine trebaće vašu pomoć ili njegu pa ćete se u hodu morati prilagođavati nastalim situacijama. Osjetićete potrebu da saznate dublje motive i potrebe osobe koja vam se sviđa ili otkrijete razloge njenog nepredvidivog ponašanje prema vama.

 

Ribe

RibeProblemi i brige vama dragih ljudi biće razlog zbog kojeg ćete potiskivati svoje potrebe. Ne dopustite drugima da vrše na vas prejak uticaj. Bićete skloni da im izađete ususret, nauštrb svojih interesa i planova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info