Dnevni horoskop za 13.12.2016.

0

Ovan

OvanSlobodno vrijeme provedite u društvu koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima podstaknuće vas da promijenite način razmišljanja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajedničkim snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupovinu ili prodaju auta, mobilnog telefona ili računara.

 

Bik

BikVaše potrebe i troškovi biće neracionalni. Moraćete početi više štediti. Razmišljajte ozbiljnije o svojoj budućnosti i raspitajte se o novim metodama štednje i ulaganja. Skladna ljubav donijeće vam unutrašnji mir koji će omogućiti da se lakše fokusirate i na druge obaveze. Neće vam nedostajati nježnosti i romantike.

 

Blizanci

BlizanciIznenadiće vas intenzitet ljubavnih zbivanja. Izađite vani, jer zahvaljujući prelasku Mjeseca vašim znakom, bićete posebno šarmantni i privlačni. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutrašnji nemir koji je tek prolazne prirode. Imaćete priliku sami kreirati uslove, nametnuti ritam djelovanja i pridobiti nekoga za svoje ciljeve.

 

Rak

RakUznemirenost i predosjećanja činiće vas nemirnima cijeli dan. Intuitivno ćete izbjegavati blizinu osoba za koje osjećate da šire negativnu energiju. Napeti porodični odnosi narušavaće vaš unutrašnji mir, što će vas prisiliti na radikalne rezove. Velike promjene kucaju na vrata, a neke vaše odluke samo ih još više ubrzavaju.

 

Lav

LavKrasiće vas ljubaznost i dobronamjernost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšaće vam dan. Iz naizgled običnih situacija kriće se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerićete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke i da je dovoljno samo malo truda.

 

Djevica

DjevicaDokažite da ste sposobni uraditi ono što se od vas očekuje. Nemojte se prepuštati tmurnim raspoloženjima i samosažaljenjima, a da prije toga ne date sve od sebe. Više samokontrole i promišljenosti olakšaće vam održavanje dobrih odnosa s ljudima. Odgodite obaveze koje mogu pričekati i usmjerite se na tekuće zadatke.

 

Vaga

VagaPodrška i dobre vijesti stići će iz udaljenih krajeva. Neki će promijeniti mjesto boravka. Bićete jaki na riječima, djelovaćete ozbiljno, a osoba do čijeg mišljenja vam je stalo ukazaće vam posebno povjerenje. U večernjim satima odmarajte.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete spremniji na ustupke, a u emotivnim odnosima romantičniji i senzualniji. Snaga vaše ambicije i težnja ka uspjehu neće proći neprimjetno. Neko će prepoznati u vama osobu u koju vrijedi ulagati. Čisteći dom, mogli biste naići na stare fotografije i albume koji će vas podsjetiti na dane djetinjstva.

 

Strijelac

StrijelacPlanirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke – prebacite ih na neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. Pretjerana usmjerenost na poslovne obaveze i finansije onemogućava vam uvid u neke druge, za vas podjednako bitne, situacije.

 

Jarac

JaracPripazite se zabuna i pogrešnih procjena u radu s ljudima i izmjeni informacija. Izaberite društvo ljudi s kojima vam razgovor neće biti naporan. Osjetićete snažan poriv da napravite ono o čemu posljednjih dana intenzivno razmišljate. Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, odlučno ćete napraviti prvi korak.

 

Vodolija

VodolijaZnaćete šta želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke. Budite aktivni i u privatnom životu. Osobu koja vam se sviđa iznenadite diskretnim poklonom ili maštovito osmišljenom večerom.

 

Ribe

RibeOdnosi s partnerom mogli bi malo “zahladiti“, posebno ako ćete isticati samo vlastite želje i potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Oprezno rukujte lomljivim predmetima i pazite da ne zaboravite bitne stvari. Budite oprezni pri plaćanju i podizanju gotovine.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info