Najmodernije gležnjerice za zimsku sezonu

0

Moderne, udobne i popularne, gležnjerice su odličan izbor u svim prilikama, a mi vam donosimo deset najmodernijih modela za zimsku sezonu.

Blok peta


Gležnjerice sa blok petom su jedan od retro modela, a veoma su udobne i pogodne za svakodnevne prilike. Pored toga, mogu vam pružiti i dodatnu podršku, što je veoma poželjno kada ste na nogama više sati.

Beskonačni rajsferšlus


Veoma zanimljive i moderne, gležnjerice čiji rajsferšlus prolazi s jedne strane na drugu, sigurno će privući pažnju, a sam rajsferšlus izgleda poput zanimljivog dezena. Ruku na srce, mana im je što ih možete nositi jedino tokom suvih zimskih dana.

Puna peta


A kada je u pitanju potpuna udobnost, onda su ovo gležnjerice bez premca. Odlične su za kombinovanje sa suknjama, mada se jako dobro slažu i sa farmericama i uskim pantalonama.

Pertle


Odlične, odlične, odlične i to baš zbog pertli koje ih čine tako privlačnima i modernima. Jeste, navikle smo da u gležnjerice, uglavnom, samo “uskočimo”, ali ovo je model oko kojeg ćete se morati malo “pomučiti” dok ga obujete, ali su jedan od popularnijih ove sezone.

Crvene


Želite da budete u centru pažnje, na najljepši mogući način? To veoma lako možete postići ove zime tako što ćete birati crvene gležnjerice. Da, toliko je jednostavno. Odlične su za sve prilike, a mi ih jednostavno obožavamo.

Glamurama


Zimska sezona je često prepuna društvenih zbivanja i svečanih događaja, a vi možete biti prava kraljica svake zabave ukoliko se odlučite za ovaj model gležnjerica. Totalno glamurozne, odlične za kombinovanje sa haljinama i suknjama, a svaki put će vas dovesti u centar pažnje.

Rajsferšlus s prednje strane


Još jedan izuzetak ove sezone, kada je riječ o rajsferšlusu. On se na gležnjericama obično nalazi sa unutrašnjih strana, a ove sezone su popularni i modeli kod kojih je on postavljen naprijed. Da, više nije tako diskretan kao ranije, a gležnjericama daje sasvim novi sjaj.

Životinjski uzorak


Možete ga voljeti ili ne, ali je činjenica da je životinjski uzorak veoma popularan ove godine te ga možete pronaći gotovo na svim komadima garderobe, ali i na obući i asesoarima. Kada želite da dobijete veoma upečaljiv stajling, tada birajte gležnjerice sa pomenutim uzorkom. I, neka one budu jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije (mada nećete pogriješiti ni ako dodate torbu sa ovim uzorkom).

Cirkoni


Unesite malo sjaja i blještavila u svoj svakodnevni stajling, na veoma jednostavan način, tako što ćete birati gležnjerice koje su ukrašene cirkonima. One izgledaju veoma raskošno, a odlične su za kombinovanje sa raznim modelima suknji i haljina.

Čarapa čizmice


Čarapa čizmice ili čarapa gležnjerice popularne su već par sezona, a to je slučaj i ove zime. Veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe, odlične su u mnogobrojnim prilikama, a mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info