Dnevni horoskop za 11.12.2016.

0

Ovan

OvanUkućani će biti nezadovoljni zbog finansijskih problema, ali zahvaljujući odličnim idejama mogli biste im pomoći da smanje troškove. Uprkos osjećaju neuspjeha i sumnjama koje vas muče, ljubavna veza kreće u željenom smjeru. Opustite se i potrudite se više uživati ukoliko želite zadržati pored sebe osobu o kojoj je riječ.

 

Bik

BikBliska osoba neće štediti na kritikama upućenim vama, ali to će vam pomoći da dođete do dubljih spoznaja o sebi i svom životu. Shvatićete šta morate učiniti želite li ostvariti cilj poslovne ili ljubavne prirode. Dan posvetite sebi, a ne možete li drugačije, odvojite nekoliko sati koji će biti samo vaši.

 

Blizanci

BlizanciDa biste se osjećali smireno, pobrinite se da vas barem danas niko ne ometa. Ne dopustite da vas drugi zapitkuju i zaviruju u vaš privatni život. Raspoloženje će vam biti nestalno. Izbjegavajte večernja okupljanja, a posebno izlaske na bučna mjesta. Više će vam odgovarati intimno druženje s partnerom.

 

Rak

RakBićete sigurni u sebe i vješto koristiti svoj šarm. Poći će vam za rukom izbaciti iz misli sjećanja na neke neugodne pojedince ili situacije. U tome će vam od najveće pomoći biti prijatelji i njihovi savjeti. Član partnerove rodbine iznenadiće vas lijepim gestom ili vas pozvati na ručak. Dajte mu do znanja da cijenite uloženi napor.

 

Lav

LavPosvetite koji trenutak sebi i razmislite šta zaista želite. Ne trudite se po svaku cijenu da zadovoljite tuđa očekivanja. Napetost u ljubavnoj vezi dosegnuće vrhunac. Nećete priznavati polovična rješenja pa će vašim postupcima dominirati ljutnja i brzopletost. Partner će vam prigovoriti da vidite samo njegove greške, a svoje ne.

 

Djevica

DjevicaNepogrešivo ćete znati šta reći i kako se postaviti u određenoj situaciji. Zračićete smirenošću pa će se ljudi intuitivno zadržavati u vašoj blizini. Večernji izlazak ili zabava proteći će u ugodnoj atmosferi. Upoznaćete osobu koja će vam postati prijatelj, ali nije isključeno da poslije buknu i iskre strasti.

 

Vaga

VagaPrionićete na rješavanje odnosa i situacija koje ste izbjegavali. S ukućanima biste mogli razgovarati o podjeli imovine ili o skorašnjim akcijama vezanim za renoviranje doma. Kretanje i fizička aktivnost bit će više nego preporučljivi. Čak i ako vremenske prilike ne budu bile idealne, šetnja će vam i te kako goditi.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeriješeni ljubavni problemi podstaknuće vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama svojih odluka. Svjesni ste da ste u nečemu impulsivno reagovali i sada biste rado ispravili grešku. Ako se radi o partneru, odnosno o prekidu veze, učinite sve da vratite izgubljeno povjerenje i uvjerite ga da ste pogriješili.

 

Strijelac

StrijelacImaćete teškoća sa spavanjem, posebno ako ste prethodnd noći nešto slavili. Odgovaraće vam izležavanje i dremuckanje. Zahtjevi partnera, djece ili roditelja neće vam ostaviti mnogo vremena za sebe, ali brzo ćete prihvatiti takvo stanje stvari. Napravite plan rada za predstojeću sedmicu.

 

Jarac

JaracMnogo će vam značiti saznanje da vas bližnji cijene i da su spremni na odricanja kako bi vam pomogli. Izlasci donose zanimljive susrete. Iskoristite nalet samopouzdanja i pristupite osobi koja vam se sviđa. Razgovor s njom otkriće vam da je vaš tip pa ćete spontano pronalaziti teme za razgovor.

 

Vodolija

VodolijaPronađite vremena za odmor. Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu pa ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja. Ne trudite se po svaku cijenu da uvjerite nekoga da promijeni svoje mišljenje. Budite tolerantniji prema onima koji drugačije razmišljaju, jer to nužno ne znači da nisu u pravu.

 

Ribe

RibeDuhovitim opaskama i vedrim duhom nasmijavaćete druge i činiti da se bolje osjećaju. Osoba u koju ste zaljubljeni slaba je na vaš šarm, ali se ne usuđuje da napravi prvi korak u vašem smjeru. Moraćete joj dati očiglednije znakove da vam se sviđa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info