Dnevni horoskop za 09.12.2016.

0

Ovan

OvanNa ljubavnom planu dogodiće se promjene koje će vas osloboditi brige i razveseliti vas. Vodićete otvoren razgovor s partnerom i osjetiti da pri tome nailazite na njegovu ljubav i razumijevanje. Planovi o poslovnom partnerstvu s prijateljem doživljavaju uzlet. Iskoristite povoljno razdoblje u kojem ste sada za sve bitnije stvari i odluke.

 

Bik

BikNije isključeno da budete nepravedno optuženi i kritikovani. Iskoristite iz trenutačnih situacija najviše što možete – ono što je sada loše, u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerite se ljudima nego se naoružajte strpljenjem. Večernji sati donose opuštene trenutke, posebno ako ćete ih provesti s nekim ko vam je jako drag.

 

Blizanci

BlizanciPolako, ali sigurno, koračate stazama uspjeha. Bićete otvoreni za timski rad, spremni kolege iznenaditi svojom unutrašnjom snagom i osobinama vođe. Oko vas, ali i u vama samima, događaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudske, ali i ljubavne odnose.

 

Rak

RakBićete nepopustljivi i smatrati da u svemu imate pravo. Komunikacija s partnerom biće otežana i puna nesporazuma. Ako ste usred brakorazvodne parnice, nemogućnost dogovora s drugom stranom dodatno će komplikovati situaciju. Ipak, sutra i prekosutra moguće je da na tom planu nešto krene u povoljnijem smjeru.

 

Lav

LavSve više se sviđate osobi s kojom imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezainteresovani pa je pravo vrijeme da nešto preduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Možda se jednolično hranite – jedite više voća!

 

Djevica

DjevicaPartner će biti nemiran, čak i otresit. Radije ga ostavite na miru nego da započinjete razgovor. Primijeti li vašu uviđajnost, nagradiće vaše razumijevanje pogledom punim ljubavi. Nečije izjave ili kritike nepotrebno će vas nervirati. Ipak i sami ćete tome pridonijeti svojom potrebom da se nadmećete i uvijek budete u pravu.

 

Vaga

VagaDanas ste vrlo neobično raspoloženi. Već nekoliko dana sve ide glatko, ali ne znači da se zbog toga možete potpuno opustiti. Ko visoko leti, nisko pada! Budite veoma oprezni s partnerom. Raspoloženje će biti loše pa su i mogućnosti prekida vrlo velike.

 

Škorpija

ŠkorpijaVrckastim humorom, izvlačićete se iz nesporazuma s partnerom. Ipak i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu. Osim prema partneru, ponašajte se odgovorno prema ljudima i zadacima, naročito na poslu. Neko od nadređenih tražiće od vas objašnjenje ili vam povjeriti nove, teže zadatke.

 

Strijelac

StrijelacNarasla kreativna energija biće krivac za vašu veću posjećenost kreativnim radionicama i kursevima. Na takvim okupljanjima mogli biste upoznati zanimljive ljude pa i potencijalnu simpatiju. Na radnom mjestu nametnućete se verbalnim sposobnostima i promišljenim izjavama. Poremećeni odnosi s kolegama vraćaju se u normalu.

 

Jarac

JaracPovlačeći se u sebe i baveći se pretjeranim analiziranjem, mogli biste dublje zaroniti u neraspoloženje. Takvi ćete biti u prijepodnevnim satima, ali kako Mjesečev uticaj bude slabio prema večernjima satima, tako će vaše raspoloženje početi rasti.

 

Vodolija

VodolijaOdlična koncentracija biće zaslužna za vaš uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti i spretnost u nalaženju informacija. U ljubavi nećete priznavati prepreke, ali ni mariti za pravila i norme. Ne oklijevajte simpatiji ili voljenoj osobi poslati poruku ljubavnog sadržaja.

 

Ribe

RibeUčvrstićete i ojačati svoja uvjerenja i svjetonazore te postati bogatiji za nova saznanja. Nemojte bez ikakvih pravila usvajati sve što čujete ili doznate. Ljubavni život biće pun preokreta. Nije isključeno da se nalazite između “dvije vatre“, odnosno između dva partnera ne znajući naći rješenje za zapetljanu ljubavnu situaciju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info