Dnevni horoskop za 08.12.2016.

0

Ovan

OvanNemojte se pretrpati obavezama, jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranje nego za akciju. Nemojte insistirati da se partner izjašnjava o svojoj ljubavnoj prošlosti. Zadržite se na temama koje su vezane za vašu zajedničku budućnost. Samce će simpatijino ponašanje obeshrabrivati.

 

Bik

BikDan je odličan za sklapanje poslovne saradnje i pregovore bilo koje vrste. Ako imate planova ili obaveza koje treba ostvariti, prihvatite se posla, jer neće biti zastoja. S partnerom ćete moći iskreno razgovarati o svemu što vas tišti. Čak i ako ne spada u one koji voli takve razgovore, iznenadiće vas njegova lakoća učestvovanja u konverzaciji.

 

Blizanci

BlizanciTračevi koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvim ljudima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite bitnije poslovne kontakte i odluke za dane nakon četvrtka. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.

 

Rak

RakSve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se nađete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših svjetonazora.

 

Lav

LavUzećete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištavaju. Iako će vas to koštati živaca, laknuće vam kada to obavite. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe, kupoprodaje stana ili rješavanje situacija s nasljedstvom. Tu će se neke stvari napokon pomaknuti s mrtve tačke.

 

Djevica

DjevicaBićete nestrpljivi u ophođenju s ljudima koji drugačije razmišljaju od vas. Čak biste i partnera mogli ugledati u drugom svjetlu – iznenadiće vas svojim stavovima koji će vam djelovati pogrešno. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode da biste lakše podnijeli stres.

 

Vaga

VagaPorast odgovornosti i poslova izlagaće vas stresu. Nemojte pretjerivati s ambicijama, neka psihičko zdravlje ipak bude prioritet. Ne silite se pod svaku cijenu da obaveze obavite u što kraćem vremenu, jer ćete se iscrpiti. Usporite, u svakom pogledu.

 

Škorpija

ŠkorpijaKrasiće vas verbalna spretnost i domišljatost. Odlično ćete se snalaziti u kreativnim i umjetničkim zanimanjima. Ideje će vam spontano navirati. Privlačićete tuđe poglede pa ni kakav flert ili usputna simpatija nisu isključeni.

 

Strijelac

StrijelacNagomilane obaveze ostaviće vam malo vremena za ljubav. Peći će vas savjest zato što ste premalo vremena s partnerom. Bićete skloni stresu, a zbog preosjetljivosti pretjerano ćete reagovati na sve što se događa oko vas. Smetaće vam sitnice pa ćete se ukućanima obraćati povišenim tonom. Zadržite prisebnost pred djecom.

 

Jarac

JaracEmotivni život postaće sadržajniji za što će se pobrinuti Venera, otvarajući vam puteve prema novoj ljubavi. Komunikacijske nesporazume s partnerom, prijateljima ili kolegama uspješno ćete izgladiti. Ako ste rođeni u januaru, velike su šanse da osvojite onog ko vam se sviđa ili uredite poremećene emotivne odnose.

 

Vodolija

VodolijaPitanja vezana za preuređenje stana, preseljenje ili kupoprodaju nekretnine zadavaće vam glavobolje, ali dobra je vijest da ste u razdoblju njihovog rješavanja. U ljubavi ne očekujte od druge strane da učini prvi korak, posebno ako ste je nečim uvrijedili. Ukoliko želite nešto reći ili postići, pristupite vi njoj i ne žalite truda.

 

Ribe

RibePuni ste inicijative. Odvažno ćete pristupiti simpatiji ili šefu predložiti neku od ideja. Shvatićete koja područja života treba očistiti od problema i negativnih ljudi. Ipak, bitno je da ne počnete raditi sve odjednom, jer planete upozoravaju na iscrpljenost i gubitak energije. Dakle, samo polako i organizovano!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info