Dnevni horoskop za 07.12.2016.

0

Ovan

OvanNe upuštajte se u rasprave, jer nećete biti objektivni. Nećete imati dovoljno energije za ostvarivanje svih planova. Zato nemojte na sebe preuzimati veće obaveze, jer nećete imati snage i volje za njih. Vodite računa o zdravlju. Bićete neoprezni pa su moguće povrede.

 

Bik

BikDruštveni život će biti bogat, ali i naporan. Ako vam je dosadio uvijek isti način zabave, potražite nešto drugačije. Lakše ćete ploviti ljubavnim nego poslovnim vodama, možda i zato što će vam koncentracija biti u osjetnom padu. Nekome ćete biti od velike pomoći i time se ponositi.

 

Blizanci

BlizanciAko se posvađate s partnerom, mogli biste pomišljati na prekid. Sve što budete radili u stanju ljutnje, biće pogrešno. Kriza je prolazna i zato izbjegavajte pretjerivanja. Jutarnji sati će proteći u velikoj napetosti i nerazumijevanju, ali završetak dana obećava više sklada pa ga ispunite druženjem i zabavom.

 

Rak

RakIskoristite dan za nove ljubavne početke ili jačanje postojeće veze. Insistirajte na razgovoru s partnerom, posebno ako je došlo do prekida veze. Pokažite drugoj strani da vam je stalo do nje, jer možda baš to od vas očekuje.

 

Lav

LavVaš pristup poslu će biti praktičan i objektivan. Prihvataćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene pa i one koje su možda ispod vašeg nivoa znanja. Korist od toga biće višestruka, a ovakav pristup otvoriće vrata novim poznanstvima. Puno novca potrošićete na uređivanje kuće.

 

Djevica

DjevicaBićete brzopleti. Zbog mogućih grešaka nadređeni će vas kritikovati. Primirite se i ne istupajte sa svojim mišljenjima. Usmjerite energiju na izlaske, druženja i ostala mala životna zadovoljstva. Postavite se ozbiljnije prema nekim bitnim životnim pitanjima i vodite računa o zdravlju, prehrani i kondiciji.

 

Vaga

VagaNečija podrška pokazaće se bitnom za ostvarenje vaših ideja, pogotovo kada uvidite da uživate naklonost uticajne osobe. Lakše ćete planirati novčane poduhvate i manje se nervirati oko rashoda. Staloženo ćete rješavati bračne probleme. Nećete biti podložni mišljenju okoline nego raditi sve po svome.

 

Škorpija

ŠkorpijaLjudi će vam popuštati i u mnogim stvarima pomagati. Vrlo ste aktivni i preduzetni, a uz malo truda uspješno ćete uskladiti nekoliko životnih područja. Burna događanja na ljubavnom planu uzburkaće strasti i unijeti slatki nemir u vaše srce.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas mnogo posla. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajaće vam takta i sluha za drugačija mišljenja, ali entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučiće vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema prave osnove.

 

Jarac

JaracMnogo vremena ćete provoditi u pisanju poruka, telefonskim dogovorima i razgovorima s prijateljima, ali i ljudima koje dugo niste vidjeli. Dan je pogodan za učenje, polaganje ispita, poslovne dogovore i kontakte s inostranstvom. Omogućite sebi aktivan odmor; oznojite se malo, napregnite mišiće i vratite se u dobru formu.

 

Vodolija

VodolijaIako će vas društveni život udaljavati od poslovnih obaveza, to ne biste smjeli dopustiti. Baš danas možete zasijati idejama i dokazati se. Izlazaka i zanimljivih susreta biće mnogo. Osoba koja vam se sviđa nije “imuna” na vaš šarm. Upornim uzmicanjem namjerno želi pridonijeti uzbuđenju i podstaknuti vas na zavođenje.

 

Ribe

RibeRaspoloženje će vam biti promjenjivo. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas zbuniti. Pouzdajte se u svoju intuiciju i pratite želje, taman i pogriješili. Ionako ne može uvijek biti savršeno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info