Dnevni horoskop za 06.12.2016.

0

Ovan

OvanNemojte sumnjati u partnerovu naklonost, ali ni u lične kvalitete, s obzirom da će se to nepovoljno odraziti na vaše raspoloženje. Pružaćete mnogo ljubavi i zbog toga se osjećati ranjivima. Vodite više računa o svom izgledu, ponašanju, ali i znakovima koje vam organizam šalje.

 

Bik

BikRačunajte na povećanu napetost u vezi, a koju ćete podstaknuti nepromišljenim i burnim reakcijama. Previše emotivno proživljavate događaje. I slobodni će biti preosjetljivi i pogrešno tumačiti simpatijino ponašanje, misleći da kod nje nemaju šanse. Ne gubite nadu, jer uskoro ulazite u razdoblje koje donosi ljubavnu sreću.

 

Blizanci

BlizanciPoslovi će vas zamarati, jer su se nakupili vaši raniji propusti. Međutim, svaka teškoća će nositi i nešto pozitivno. Nemojte se sada skrivati. Pokažite se pred okolinom, koja će vidjeti vaše najbolje lice. Mnogo ćete razmišljati o smislu života, a nove spoznaje biće korisne za vašu budućnost.

 

Rak

RakMožete učiniti mnogo, posebno nadoknađujući ranije propušteno. Iskoristite sve što vam se pruža – tek su sada okolnosti zrele za neke promjene. Nemojte pokvariti dobre prilike skrivenim strahovima i oklijevanjem. Takvim razmišljanjem nepotrebno štetite sami sebi. Kockanje, klađenje ili kupovina na kredit donose vam gubitak.

 

Lav

LavMoguća su previranja s ukućanima, roditeljima ili stanodavcem. Porodični život neće vas usrećivati pa ćete zadovoljstvo potražiti u izlascima ili promjenom mjesta boravka. Suočićete se s manjim teškoćama u komunikaciji s partnerom. Svako će pričati svoje, a krajnji ishod biće ljutnja s obje strane.

 

Djevica

DjevicaUčinite konkretne korake prema nečijem srcu. Neće vam nedostajati hrabrosti, a ni ljupkosti. Prijatelj ili poslovni kolega postaje vam sve bliži. S tom osobom možete o svemu razgovarati, svađati se i miriti, a da se nijedna strana zbog toga ne osjeća uvrijeđenom. Zbog problema sa zubima, mogli biste ići stomatologu.

 

Vaga

VagaImaćete osjećaj za vrijeme pa ćete poštovati rokove i sve stizati. Ako negdje i nastane zastoj, znaćete ga otkloniti zahvaljujući diplomatskim sposobnostima. Osoba koju viđate biće prilično zahtjevna. Moraćete pažljivo balansirati između svog ponosa i želje da zadržite skladan odnos. Možda će vam zatrebati nečiji savjet.

 

Škorpija

ŠkorpijaVrijeme je za opraštanje ili rješavanje nesporazuma koji su izbili proteklih dana oko posuđenih predmeta, ljubavnih nesuglasica ili neispunjenih obaveza. Ako ste u svađi s roditeljima, a svjesni ste da ste tome i sami pridonijeli, red je da se ispričate. Nećete dugo čekati da i oni shvate da su prema vama bili nepravedni.

 

Strijelac

StrijelacVaša reputacija i akcije ubrzano rastu. Susret sa starim poznanikom sad izaziva drugačiju reakciju. Shvatićete da je privremena razdvojenost pridonijela da shvatite koliko vam je nedostajao. Sreća u intimnom odnosu daće vam energiju i za druge poduhvate pa ćete na poslu pokazati svoju spretnost i radišnost.

 

Jarac

JaracOvo je za vas odličan dan u kojem ćete na svakom životnom polju povlačiti prave poteze. Doći ćete do korisnih informacija prije drugih i steći prednost pred njima. Pozitivno djelovanje Mjeseca u vašem polju novca, omogućiće vam bolje prihode, dobro poslovanje s bankama, kreditima, osiguranjima i slčno.

 

Vodolija

VodolijaAko ste slobodni, izlazite do mile volje – romantičnih susreta i prilika neće nedostajati. Ako ste u vezi, zabavite se s partnerom uz mirne i tihe aktivnosti. Biće vam lijepo ostanete li kod kuće uz film ili slušajući omiljenu muziku. Obrazovanje će biti područje na kojem ćete se dokazivati.

 

Ribe

RibeUnijećete mnogo entuzijazma u ljubavni odnos, ali će druga strana biti suzdržana. Trebaće vam dosta strpljenja dok ona ne pokaže isti zanos. Moraćete brzo razmišljati da izađete iz ljubavne zbrke, ali će vas na kraju vaši dobri klikeri izvući. Biće potrebni ustupci. Ako ste se s nekim posvađali, iznenadite ga pruženom rukom pomirenja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info