Dnevni horoskop za 04.12.2016.

0

Ovan

OvanNeko koga poznajete jako dugo mogao bi se odseliti ili na neki način izaći iz vašeg života. Vjerovatno ćete ostati u kontaktu, ali to nikada više neće biti kao što je do sada. Pomoći će vam ako izađete i upoznate neke nove ljude. Prava prijateljstva ne pucaju samo tako.

 

Bik

BikVećina vas biće najzadovoljnija u društvu sebe samih. Prema ukućanima ćete biti mrzovoljni, smatrajući ih krivima za nedostatak svoje slobode i komocije. Partner bi vam mogao zamjeriti zbog površnog pristupa situacijama za koje smatra da ih treba odmah rješavati. Moraćete mu objasniti da vam danas nije do toga.

 

Blizanci

BlizanciDanas bi vaš bioritam mogao biti usporen pa nećete biti druželjubivi kao inače. Vjerovatno ćete se htjeti posvetiti nekom svom projektu što će biti čudno ljudima oko vas, s obzirom na to da tako inače ne radite. I to je u redu, samo nemojte dozvoliti da ljudi nagađaju zašto se ponašate tako.

 

Rak

RakPoslušaćete svoju intuiciju pa ćete bez previše razmišljanja donijeti neku odluku ili se odlučiti na nešto o čemu ste donedavno imali negativan stav. Zaokupljaće vas alternativa i filozofija pa ćete na internetu pronaći sadržaje koje mogu zadovoljiti vašu znatiželju. Sinuće vam ideja kako pomoći prijateljici koju muči ljubavni problem.

 

Lav

LavNećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Partner će očekivati da se odreknete nekih svojih navika ili potreba. Nećete pristati pa to može biti povod rasprave u kojoj niko neće prvi popustiti. Ukoliko se posvađate partnerom, suočićete ga s ličnim nedostacima ili neznanjem. Neće vam to tako brzo oprostiti.

 

Djevica

DjevicaNeoprezne riječi prema određenoj mlađoj osobi mogle bi vas dovesti u nelagodnu situaciju. Ako vi pak dobijete packu, nemojte je uzimati k srcu. Ta osoba jednostavno ne zna bolje. Ako su riječi koje čujete usmjerene na treću osobu, ogradite se od njih i po mogućnosti se odmaknite od osobe koja ih širi.

 

Vaga

VagaRazuzdan potrošački život proteklih nekoliko sedmica ispraznio vam je džepove i sada više niste toliko sigurni u sebe. Popravite situaciju tamo gdje možete. Smanjite nepotrebne troškove i kupovinu na veliko. Naučite nešto iz ove situacije!

 

Škorpija

ŠkorpijaVaša ambicija i želja za uspjehom danas bi mogla biti u ratu s vašim osjećanjima. Vjerovatno ste se toliko posvetili poslu da nemate vremena za svoje voljene, a oni to osjećaju. Djeca i dragi prijatelji mogli bi vam biti cijeli dan na pameti. Možda sumnjate u svoje mogućnosti i odgovornost prema njima.

 

Strijelac

StrijelacDanas biste neočekivano mogli odlučiti maknuti se od svijeta. Vjerojatno se osjećate lošije i iscrpljeno pa imate potrebu zavaliti se i pročitati neku knjigu. Svakome je povremeno potrebna samoća. Jedini problem je što biste zbog odsutnosti mogli preskočiti važnu informaciju. Ako ništa, ostavite telefon uključen.

 

Jarac

JaracSvađa oko novca bi vam se danas mogla uplesti u prijateljstvo. Možda neko od vaših nije u stanju vratiti posuđeni novac ili ne može platiti pristigle račune. Nemojte se uvlačiti u svađu oko nečeg takvog. Radije energiju utrošite na pronalazak mogućeg rješenja.

 

Vodolija

VodolijaVaši postupci će biti puni energije i optimizma pa ćete na okolinu djelovati podsticajno. Povremeno ćete biti nedosljedni i zaboravni, ali bez neke štete. Energije ćete imati napretek pa ispunite slobodno vrijeme sportskim aktivnostima, kako ne biste postali nervozni.

 

Ribe

RibeNećete biti previše zainteresovani za druženja. Kontakti s osobama drugačije životne filozofije od vaše samo će vas umarati. Godiće vam trenuci samoće. Pokušaćete da nađete rješenje za određeni problem, a samoća je za to najbolja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info