Dnevni horoskop za 02.12.2016.

0

Ovan

OvanEmotivno ćete danas biti jako dobro. Prilično ste samopouzdani pa vam neće biti teško izboriti se na poslu za svoje ideje. Jedini izazov biće intelektualne vrste, a koji ćete nametnuti sami sebi da biste razjasnili nešto što vas muči neko vrijeme. Nemojte se mučiti time. Kad sve sjedne na svoje mjesto, doći će vam i rješenje tog problema.

 

Bik

BikDan je odličan za putovanja, kontakte sa strancima i nadogradnju znanja. Prihvatite udvaranje slobodne osobe. Čak i ako taj odnos ne preraste u ljubavnu vezu, mogli biste razviti posebnu prijateljsku bliskost. Nezaposleni bi mogli promijeniti status, makar se radilo i o privremenom honorarnom poslu.

 

Blizanci

BlizanciMoguće je da ćete dobiti neke kritike na svoj račun, ali vi se na to ne obazirete previše. Smatrate da ne griješite ni u čemu. Partner od vas očekuje ozbiljnost i zrelost. Neke teme su za vas ipak preteške, jer nemate energije. Potreban vam je odmor.

 

Rak

RakMoguće je da će vam se pružiti šansa da pokažete koliko ste sposobni i posvećeni svom poslu. Dajte sve od sebe! Zabrinuti ste za odnos koji imate s partnerom. Djeluje vam da komunikacija ne ide u najboljem smjeru.

 

Lav

LavIzbjegavajte veće aktivnosti, a donošenje odluka radije ostavite za neki drugi dan. Oslabljena koncentracija i nervoza ometaće vas u komunikaciji. Mnogi će vam ići na živce, naročito isprazni razgovori. Moguća su odricanja na putu do uspjeha, ali nemojte odustati, jer se već naziru budući uspjesi.

 

Djevica

DjevicaPoslovi će zahtijevati više kretanja i snalažljivosti. Ako nešto ne možete uraditi kako ste planirali, pokušajte improvizovati. Moguć je odlazak na kraći poslovni put. Predložite izlazak osobi koja vam je simpatična. Ugodan razgovor mogao bi potrajati satima, a vi shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.

 

Vaga

VagaNemojte se dovesti u položaj onoga koji udovoljava drugima, a na sebe ne misli. Porodične dužnosti ravnomjerno podijelite svima koji ih mogu obavljati. Budite odlučniji u odnosima s djecom – pretjeranim popuštanjem mogli biste ih razmaziti, što je poslije teško ispraviti. Neki bi se mogli zaplesti u mrežu snažnih emocija prema zauzetoj osobi.

 

Škorpija

ŠkorpijaUspješni će biti oni koji se bave intelektualnim radom, iako neće zaostajati ni oni kojima se glavnina posla odnosi na fizički rad. Nastojte se razonoditi u društvu prijatelja, jer ćete provesti ugodne trenutke. Odmaknite se od ljudi koji vas iscrpljuju. Učinite iskorak u nešto novo, makar se to drugima činilo luckastim i otkačenim.

 

Strijelac

StrijelacSuzdržite se od novih ulaganja ili posuđivanja novca, jer time zasad nećete ništa riješiti. Iskoristite dan za obaveze koje podrazumijevaju vađenje ili potvrđivanje dokumenata te za potraživanje prava. Očekuje vas prilično obaveza u porodičnom krugu. Bavićete se starijim članovima porodice kojima će biti nužna vaša pomoć.

 

Jarac

JaracIzbjegavaćete pojedince koji vam dosađuju znatiželjom i jasno im dati do znanja šta mislite. Porodični ili ljubavni život nakratko će uzburkati vaša želja za aktivnijim društvenim životom. Više ćete izlaziti, biti druželjubivi i rado upoznavati nove ljude. Neko će se potruditi uvjeriti vas da možete računati na njega u svakom trenutku.

 

Vodolija

VodolijaMaštaćete o osobi koja vam se sviđa. Ako ste razradili plan kako joj prići i osvojiti je, nemojte to učiniti danas, jer je uspjeh neizvjestan. Mogli biste nešto nespretno reći ili se dotaknuti teme koja se drugoj strani neće svidjeti. Moguće su sitne poslovne nezgode, kašnjenje na sastanak ili razmirica s kolegom.

 

Ribe

RibeBićete pozitivno raspoloženi i spremni na akciju, čime ćete oduševljavati druge. Zaintrigiraće vas ponuda za poslovnu saradnju koja će doći od prijatelja. Razmislite o tome da je prihvatite. Dan je pogodan za zahtjevnije psihofizičke aktivnosti kao što su upražnjavanje sportskih aktivnosti, uvođenje zdrave ishrane ili uljepšavanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info