Dnevni horoskop za 30.11.2016.

0

Ovan

OvanUkioliko želite da se nekome svidite ili da ga bolje upoznati, nemojte se sputavati – vaše su šanse veće nego inače. Mudrim savjetima mogli biste spojiti ljubavni par koji je privremeno razdvojen. Ma koliko vaše poslovne obaveze bile zahtjevne, to vas neće spriječiti da veče provedete vani. I bićete u pravu – potrebno vam je da izađete među svijet.

 

Bik

BikBudite oprezni u sklapanju saradnje ili zajedničkom ulaganju s poslovnim partnerom. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje znate da ćete obavljati s uspjehom. Ukoliko želite očuvati svoju ljubavnu vezu od problema, uložite dodatne snage kako biste ojačali odnos. Zamjerićete partneru njegovu zavisnost od roditelja.

 

Blizanci

BlizanciMožete da očekujete veoma stabilnu situaciju na radnom mjestu. Nemate bilo kakve probleme niti dugovanja. Moguće je da uživate u brojnim dešavanjima koja imate na ljubavnom planu. Skloni ste paralelnim avanturama. Dobro se osjećate.

 

Rak

RakVeć nekoliko dana vaša strast viri iz kaveza u koji ste je zatočili. Danas je oslobodite. Nešto što kažete ili uradite moglo bi naići na neodobravanje, ali to nije razlog da se povlačite u sebe. Još malo povlačenja moglo bi loše uticati na vaše zdravlje. Budite srećni i svoji, to je jedini put koji vrijedi.

 

Lav

LavSlobodni će sklopiti poznanstvo. Spontano ćete razgovarati pa bi između vas mogle početi frcati ljubavne iskrice. Zauzeti će biti vezani za svog partnera. Vašem braku ili vezi će pogodovati aktivno proveden dan. Zanimljivim razgovorima ponovno ćete osjetiti međusobnu bliskost.

 

Djevica

DjevicaBurno ćete reagovati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ako je vaša ljubavna veza u krizi, ne očajavajte, jer sve što se sada događa donosi i poboljšanje. Pokažite više zanimanja za ono što se događa unutar četiri zida i podijelite s partnerom svoja razmišljanja o zajedničkoj budućnosti.

 

Vaga

VagaS lakoćom ćete se izražavati riječima, tačno znati što i kada nešto reći. Dan je odličan za rješavanje napetih međuljudskih odnosa, za rasprave i pomirenja. Sticajem okolnosti, provešćete u autu više vremena nego što ste planirali. Ako imate brata ili sestru, mogli biste rješavati vaše zamršene odnose i postići neke dogovore.

 

Škorpija

ŠkorpijaUsmjerite energiju na posao, jer vam se pružaju dobre mogućnosti za zaradu. Razmišljaćete o promjenama koje bi vam unaprijedile život, a možda donijele i nova poznanstva. Dobro je vrijeme za rješavanje bilo kakvih problematičnih situacija. Imaćete dobru volju i dovoljno energije.

 

Strijelac

StrijelacProširite svoje znanje, sklopite korisna poznanstva i napredujte kroz kontakte s inostranstvom. Sve su vam opcije otvorene, a riješićete i novčane probleme. Ako ste partneru obećali da ćete dan provesti zajedno ili ste se namjeravali posvetiti porodici, ne odazivajte se pozivima prijatelja. Ostanite dosljedni datom obećanju.

 

Jarac

JaracNećete biti raspoloženi za komunikaciju, što će i drugi primjećivati po vašem namrgođenom licu. Pazite šta pričate, jer se svaka suvišna ili nejasna izjava može pogrešno shvatiti. Ukoliko se baš morate vidjeti s nekim ko vam je antipatičan, budite diplomatični. Mogli biste spoznati da ste se prevarili u procjeni te osobe.

 

Vodolija

VodolijaNeke situacije ili odnosi zbunjivaće vas i oduzimati vam unutrašnji mir. Razmislite šta želite, osmislite plan akcije, ali se suzdržite od nepromišljenih poteza. Dan je odličan za ostvarivanje želja i ambiciozne planove. Ipak, isto tako dobro ćete se provesti u društvu, a možda i steći novo poznanstvo ili nečiju naklonost.

 

Ribe

RibeMogli biste zametnuti novac, dokumente ili zaboraviti na obećani dogovor. Dobro “preračunajte” s kim se možete nadmudrivati, jer ćete nailaziti na ne baš raspoložene sagovornike. Mogućnost da na različite načine provedete dan, ublažiće vašu unutrašnju napetost. Šetnja će vam više pomoći od pasivnog odmora.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info