Dnevni horoskop za 27.11.2016.

0

Ovan

OvanNe dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzdanje. Pronađite li u sebi snagu, dogodiće se pozitivni preokreti. Vrijeme je za promjene koje će provocirati partnera na kritiku i agresivnije uplitanje u vaš život. Najbolje je da otvoreno razgovarate i tako uvidite mane i prednosti vašega odnosa.

 

Bik

BikNe pokušavajte privatne probleme prikriti poslovnim aktivnostima, jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih uticaja. Bićete željni znanja i informacija koje ćete najbrže pronaći na internetu. U saobraćaju vam se savjetuje oprez.

 

Blizanci

BlizanciRješavajte nagomilane obaveze – ići će vam od ruke. Bacite pogled na neobavljene zadatke, neplaćene račune ili nepospremljen podrum, garažu. Dobra organizacija pomoći će vam da sve stignete. Razveseliće vas putovanje ili kontakt s osobom iz daljine. Slobodno se prepustite ukoliko vas privlači osoba koja je nešto drugačija od vašeg uobičajenog tipa.

 

Rak

RakRaspoloženje će vam biti promjenjivo, a vi spremni na akciju u svakom trenutku. Nećete htjeti zadržavati u sebi ljutnju ili nezadovoljstvo. Povišen nivo energije iziskivaće pogodan ventil – odaberite sportske aktivnosti! Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu.

 

Lav

LavNećete biti zadovoljni odnosima, bilo da su u pitanju partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom još uvijek niste načisto kada su u pitanju emocije. Šta će biti dalje, zavisi od togsa kako ćete se postaviti u datoj situaciji. Naći ćete se na meti ljudi od kojih ćete saznati mnogo o aktualnim tračevima, ali ne i o pametnim stvarima.

 

Djevica

DjevicaBićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama koje će vam u konačnici donijeti olakšanje, jer ste ih priveli kraju. Vaša koncentracija i pamćenje biće na zavidnom nivou. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji su tužni i neraspoloženi.

 

Vaga

VagaIzmoreni rutinom, nesvjesno ćete početi tražiti probleme tamo gdje ne postoje. Srećom, prijatelji će vas izvlačiti iz nevolje, pomagati vam da prebrodite ljubavne dileme, zabavljati vas i nasmijavati. Osjetićete da je energija koja struji između vas i jedne osobe nešto posebno. Očekivaćete njen poziv.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je stvoren za učenje, pripremanje ispita ili odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo. Partner će insistirati na ostvarivanju svojih ciljeva, a vi nećete smoći snage da mu se suprotstavite. Bićete spremni da popustite u ime ljubavi. U popodnevnim satima moguća je posjeta koja će vam uljepšati dan.

 

Strijelac

StrijelacShvatićete da morate uzeti stvari u svoje ruke, posebno ako je riječ o renoviranju stana. Žurićete ili nastojati ubrzati tok nekih stvari, što znači da ćete uz golem trud ipak ostvariti dio svojih planova. Pokušajte biti strpljiviji s drugima i ne zamjerite se nikome. Provešćete ugodne trenutke u društvu drage osobe.

 

Jarac

JaracPartner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjite svađu. Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emocionalnih dilema. Imate osjećaj da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika. Učinite sve da to tako ne bude.

 

Vodolija

VodolijaMogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad osjećanjima. Duge i bračne veze mogle bi se naći na prekretnici, a mogući su i novi počeci pod drugačijim okolnostima. Uveče vas očekuje ugodan susret ili radosna ljubavna vijest. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma – odlučite se za neku od dijeta.

 

Ribe

RibeBićete vrlo preduzetni i to najviše u svojoj kući. Drugačiji raspored namještaja unijeće novu energiju u vaš životni prostor. Dolazićete do kreativnih rješenja na svim životnim područjima pa i onom ljubavnom. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu se okončati dogovorom za sljedeći susret.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info