Dnevni horoskop za 25.11.2016.

0

Ovan

OvanS partnerom vas očekuje suprotstavljenost interesa. Oboje ćete govorljivo braniti svoje stavove i čvrsto se držati uvjerenja da je baš on oštećena strana. Popustite malo, svađe vam ne trebaju. Poslovna aktivnost odvući će vam misli od porodičnih problema. Osjećaćete da možete mnogo postići i bićete u pravu.

 

Bik

BikAko ste željni dobre zabave, dogovorite večernji izlazak s prijateljima. Pri tome nastojte biti racionalniji s novcem i trošenjem, naročito ako planirate neko putovanje. Osoba u koju ste zaljubljeni, za sada, u vama vidi samo prijatelja. Ne požurujte emocionalna dešavanja, bolje je da sve ide prirodno i laganim tempom.

 

Blizanci

BlizanciFatalan susret mogao bi se dogoditi upravo ovih dana. Sve će se odvijati brzo, naglo i s mnogo strasti, a vi ćete se prepuštati zbivanjima bez ustručavanja i otpora. Otvaraju se nove mogućnosti na finansijskom planu, a koje se možda neće odmah ostvariti, ali će vam uliti nadu u bolju budućnost.

 

Rak

RakOtvoreno prezentujte svoje kvalitete, borite se za ono u što vjerujete, ma koliko vam neko govorio da niste u pravu. Ubrzava se ostvarenje planova pa ćete lakše preuzeti inicijativu. Prolazne trzavice navešće vas da se pozabavite stvarima koje u vašem ljubavnom odnosu škripe. Pri tome pazite da ne dođe do svađe.

 

Lav

LavPlanetarna podrška biće zaslužna za vaš veći ugled. Osmišljavajte i stvarajte – vrijeme je da se nametnete. Nadogradite znanje – odlično je vrijeme za kurseve ili čitanje stručne literature. Slobodni bi mogli čuti trač o osobi koja im se sviđa i u koju su zaljubljeni. Ne nasjedajte na neprovjerene glasine!

 

Djevica

DjevicaUmorni ste? Nemojte se čuditi! Toliko ste pomagali svima zadnjih sedmica da ste u potpunosti iscrpili vlastitu energiju. Kao što možete i sami primijetiti, svijet se nije baš pretrgao pomoći vam u ovom trenutku. Najbolje što možete učiniti danas je povući se i odmoriti.

 

Vaga

VagaMalo toga će promaknuti vašoj pažnji, a intuicija će vam pomoći da dobro procijenite ljude oko sebe. Izvjesni su novčani dobici, a razveseliće vas povjerenje koje će vam dati uticajni ljudi. Napravićete reda u ljubavnom životu. Povući ćete dobre potezei insistirati na razgovoru i konkretnim rješenjima.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete samozatajni, izbjegavaćete bučna mjesta i ljude koji vas iscrpljuju suvoparnim razgovorima. Više će vam odgovarati rad u sjeni i poslovi koje možete obaviti u samoći, daleko od zvonjave telefona i nervoznih kolega. Slobodno vrijeme iskoristite za boravak u prirodi, više se krećite i izbjegavajte prevozna sredstva.

 

Strijelac

StrijelacŠirićete krug poznanstava pa će se povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi simpatija. Kretaćete se u krugu uspješnih pojedinaca koji bi vam mogli pomoći u karijeri. Putovanja i odnosi sa strancima su pod zaštitom zvijezda, a vaše kvalitete će se sve više cijeniti.

 

Jarac

JaracObaveze će od vas zahtijevati pojačani psihički napor. Mogli biste napredovati, ali će vas neko neprimjetno kočiti. Nemilice ćete trošiti energiju pa se pripazite sklonosti stresu, jer će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje i formu. Ako na poslu imate nesređene odnose s jednim kolegom, mogli biste se posvađati pa pomiriti.

 

Vodolija

VodolijaČešće ćete putovati, bilo privatno ili poslovno te imati kvalitetniju komunikaciju s okolinom. Pružiće vam se nove prilike na tim poljima, koje ne biste smjeli propustiti zbog nesigurnosti. Bilo da je riječ o osvajanju nečijeg srca ili poslovnim poduhvatima, ne zamarajte se taktiziranjem i planiranjem. Spontani pristup polučiće izvrsne rezultate.

 

Ribe

RibeNakon svega što vam se dogodilo u proteklih par sedmica, želite li se i dalje jednako ponašati? Ovo je važno pitanje koje se trebate pitati na ovakav dan. Iako svi misle kako je lako riješiti se starih obrazaca ponašanja i veza koje ne napreduju, rijetko ko se zaista usuđuje isto i uraditi. Nemajte straha od budućnosti. Samo naprijed!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info