Dnevni horoskop za 24.11.2016.

0

Ovan

OvanNeaktivan način života biće izvor razdražljivosti pa je vrijeme da se pokrenete i uradite nešto za sebe. Odmaknite se od ljudi s kojima nemate zajedničkih tema za razgovor, jer vas takvi mogu iscrpljivati. Moguća je neugodna rasprava s roditeljima, zbog novčanih pitanja ili zbog njihove sklonosti da se miješaju u vaš ljubavni život.

 

Bik

BikVaše strpljenje će se naći na iskušenju. Preuveličavaćete probleme i imati teškoća u komunikaciji s bliskim ljudima. Bićete neoprezni na poslu, gubiti dokumente i zaboravljati dogovore. Neki će biti izloženi partnerovoj kritici i nezadovoljstvu. Suzdržite se od komentara i ne započinjite svađu koja nikamo ne vodi.

 

Blizanci

BlizanciOčekuje vas prilika da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Sasvim iznenada vam se otvaraju nove mogućnosti. Nova ljubav vam dolazi iako to niste očekivali! Uživaćete u lijepim trenucima sa osobom koja vas magnetski privlači. Odlično se osjećate!

 

Rak

RakNedostajaće vam promjene i uzbuđenja. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Više ćete se baviti stambenim pitanjima: preuređenjem, proširenjem ili preseljenjem. Ako partner nije raspoložen za razgovor, ne prisiljavajte ga nego pričekajte neku pogodniju situaciju.

 

Lav

LavTežićete obrazovanju, putovanju i boravku u inostranstvu ili se aktivnije baviti duhovnim radom. Spretno ćete se snalaziti među različitim stavovima i u situacijama u kojima se ne osjećate najugodnije. Širićete pozitivnu energiju, a pogledi drugih zadržavaće se na vama. Osvojićete nekoga ili uspostaviti korisno poznanstvo.

 

Djevica

DjevicaPravi je trenutak da iz života izbacite sve što je loše i poradite na ostvarenju ličnih ciljeva. Promjene će se odraziti na vaše dnevne navike i raspoloženje. Kada se pokrenete s mjesta, shvatićete da je život ljepši i jednostavniji. Temelj ljubavnim vezama daće intelektualno prožimanje, zajednički planovi i slični interesi.

 

Vaga

VagaPrijatelji će vam donijeti nove zanimljive informacije koje bi se mogle ticati čak i vaše karijere ili mogućnosti edukacije. Kombinirajte svoje kreativne sposobnosti s modernom tehnologijom. Nemojte se danas zatvarati u kuću. Izađite i budite aktivni, dobro će vam doći.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete potrebu da se povučete iz javnosti i pozabavite sami sobom. Nedavne razmirice s pojedincima učvrstiće vas u odluci da okrenete leđa nekim ljudima i razmislite šta i kako dalje. Za vaš unutrašnji mir potrebno je da se prestanete vrtiti u začaranom krugu optužbi, dokazujući ko je u pravu.

 

Strijelac

StrijelacOdlično ćete se slagati s bližnjima. Mnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći te rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi savjetnika. Neko vama blizak naći će se u poslovnim ili emocionalnim problemima, a vaši savjeti pokazaće se kao dragocjeni.

 

Jarac

JaracBićete temeljiti i oprezni pa ništa nećete prepuštati slučaju. Stariji saradnici mogli bi širiti tračeve o vama, ali pokažite im da vas te ne dira. Ograničavajuće okolnosti prevazići ćete inteligentnim pristupom. Istaknuta je mogućnost brzopletih emocionalnih procjena i postupaka. Raščistite odnose u nezadovoljavajućoj vezi.

 

Vodolija

VodolijaOptimizam i pozitivno raspoloženje unijećete u ljubavnu vezu, nečim novim razveseliti partnera i više uživati u onome što imate. Družićete se s ljudima drugačijih svjetonazora od vaših, što će vas mijenjati kao osobu i približiti novim načinima razmišljanja. S partnerom ćete se dobro slagati, možda planirati zajedničko putovanje.

 

Ribe

RibeViše će vam odgovarati timski rad, jer ćete se teško nositi s velikom odgovornošću. Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite! Neuredno i nekvalitetno ćete se hraniti, pretjerivati u porocima i patiti od želučanih tegoba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info