Dnevni horoskop za 23.11.2016.

0

Ovan

OvanPromjene u ljubavnim odnosima nastaće kao posljedica vaših ambicija. Možda vaše želje neće biti u skladu s partnerovim težnjama, ali to vas neće previše brinuti. Željećete da mnogo toga bude po vašem i neće vas previše brinuti sviđa li se to drugoj strani ili ne.

 

Bik

BikPlanete vam omogućuju da pospješite razumijevanje s partnerom, a češći izlasci pojačaće uzajamna osjećanja. Samci, pripremite se za nova ljubavna uzbuđenja, jer nije isključeno da baš danas nekog upoznate. Na poslu ćete briljirati – vaša istaknuta kreativnost rezultiraće raznovrsnim, ali originalnim, idejama.

 

Blizanci

BlizanciMoraćete se prisiliti da dovršite zadatke koji podliježu rokovima. Kolege će biti rastrčane na sve strane pa nećete moći računati na njihovu pomoć. Bićete osjetljivi i svakome naći neku zamjerku. Budući da takvo ponašanje može narušiti ljubavne i prijateljske odnose, radije kontrolišite ono što govorite.

 

Rak

RakPlanetarni položaji idu u korist svima koji imaju ljubavnih problema pa su moguća pomirenja i novi počeci. Uživaćete u partnerovom zagrljaju i otvoreno izražavati osjećanja. Mogli biste stvarati planove o zajedničkoj budućnosti ili proširenju porodice.

 

Lav

LavNova poznanstva sklapaćete preko poznanika ili rodbine. Osjetićete potrebu za kvalitetnijim provođenjem slobodnog vremena pa ćete dan provesti u biranom društvu. Ukoliko vas muči ljubavna dilema, podijelite je s partnerom. Iznenadiće vas njegov odlučan stav da vam izađe u susret ili nešto objasni.

 

Djevica

DjevicaZahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim sposobnostima, uživaćete podršku šefova. Uvidite li da partnera nešto muči, podstaknite ga da vam se otvori. Dan je odličan za ljubavne razgovore i pokušaje pomirenja. Slobodnjacima se smiješi dobra prilika.

 

Vaga

VagaOsjetićete pad koncentracije pa se nemojte zatrpavati poslom, jer ćete ga teško završiti. Neki će rješavati stambeno pitanje ili ulagati u nekretnine, drugi će imati napete odnose s ukućanima. Izazvaćete nečije negodovanje nepromišljenim postupkom ili ćete se s nekim upustiti u besmislenu raspravu.

 

Škorpija

ŠkorpijaUgodna čavrljanja s poznanicima i prepričavanje zanimljivih događaja biće glavna dnevna aktivnost. Za posao ili kućne obaveze nećete biti zainteresovani. Ipak, drugi će mnogo toga učiniti umjesto vas pa se vaši poslovi neće gomilati. Ljubavna zbivanja postaju sve zanimljivija – preko prijatelja doznajete da se neko zanima za vas.

 

Strijelac

StrijelacNemojte biti “gluvi” prema tuđim mišljenjima i sugestijama. Ako se kolega našali na vaš račun, nemojte mu to zamjeriti nego se i sami nasmijte. Dobićete poslovnu ponudu koja će vas iznenaditi pa će vam trebati malo više vremena za odluku. Na zdravlje pripazite, jer ste u razdoblju pojačanog trošenja energije.

 

Jarac

JaracPovećava se vaša kreativnost i zanimanje za intelektualne poslove. Dan je odličan za pregovore i kratka putovanja. Imate dobru sposobnost procjenjivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćena osjećanja. Neko će vas zadiviti pri prvom susretu, ali nemojte djelovati na temelju prvih utisaka.

 

Vodolija

VodolijaLjubavna zbivanja biće burna. Naglost vam nije svojstvena, ali danas biste mogli reagovati na način da ćete i sami sobom biti iznenađeni. Ako vas neko snažno fizički privlači, teško ćete mu moći odoljeti, čak i ako ste u vezi. Mučiće vas moralne dileme.

 

Ribe

RibeOčekuje vas prolazno neraspoloženje. Nećete imati dovoljno energije da se uhvatite u koštac s obavezama, koje će se samo nakupljati. Iznenadna posjeta poremetiće vam planove baš u trenutku kada ste se htjeli odmarati. Neke veze ili brakovi naći će se u iskušenju. Nećete lako moći odoljeti udvaranju uporne i privlačne osobe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info