Dnevni horoskop za 22.11.2016.

0

Ovan

OvanBićete dekoncentrisani pa ćete biti skloniji greškama i nesmotrenostima. Ne dopustite sebi da se nervirate, koliko god vam bilo teško. Nadvladajte svoje slabosti i budite svjesni svojih djela i postupaka. Za finansijsko poboljšanje i dalje vam predstoji borba, ali ste ujedno i u razdoblju kada možete mnogo toga postići.

 

Bik

BikImaćete dovoljno energije da stanete na kraj poslovnim teškoćama. Opušteni pristup vaš je adut, makar se radilo o napetoj komunikaciji s nadređenima ili strankama. Izađite ususret ukućanima, jer će vas njihovo zadovoljstvo ispuniti srećom. Veče donosi iznenađenje zaljubljenima – nije isključen početak veze.

 

Blizanci

BlizanciDanas ćete biti glavna zvijezda gdje god se pojavite. Iako se sami možda tako ne osjećate, ljudi će vam se diviti naveliko. Zašto imate tako malo povjerenja u sebe? Nije vam dovoljno ni ovo što imate? Život je rizik. Ako želite napredak, morate biti spremni na njega.

 

Rak

RakPrestanite se pitati imate li talenta za ovo ili ono. Ovo nije vrijeme za takva pitanja. Vrijeme je za akciju. Za neke stvari ćete vjerovatno trebati pomoć prijatelja pa se pokrenite što prije kako biste ih na isto i nagovorili. Moraćete se malo više otkriti nego inače kako biste dobili ljude na svoju stranu. Nije to ništa strašno, samo hrabro naprijed!

 

Lav

LavNišta vas neće spriječiti u ostvarenju većih planova. Bićete sigurni u sebe i puni samopouzdanja. Moći ćete se jasnije izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoja stajališta. Ako ste odnedavno u vezi, sputajte sklonost kritici i ne donosite neosnovane zaključke. Pustite neka se odnos razvija spontano i bez prevelikih očekivanja.

 

Djevica

DjevicaVaši planovi mogli bi se početi ostvarivati, a odnosi s ljudima postati sadržajniji. Fizička i verbalna spretnost omogućiće vam da učinkovito i u kratkom roku ispunite naporne obveze. Poželjećete više uzbuđenja u ljubavnom odnosu.Ipak, čini se da svojim postupcima nećete tome pridonijeti. Ne budite toliko nepopustljivi.

 

Vaga

VagaFinansijski ste sasvim stabilni. Nemate nikakve brige kada je u pitanju posao. Pred vama je solidan dan. Moguće je da vam se dopada osoba koja je zauzeta, ali vas to ne može spriječiti da joj se približite i pokušate nešto.

 

Škorpija

ŠkorpijaDjeluje vam da trenutno na poslovnom planu nemate mogućnost izbora i da morate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da na ovom planu nije baš sve idealno, ali se i dalje nadate da će biti bolje. Moguća je pojava iritacija na koži.

 

Strijelac

StrijelacBiće vam potrebno mnogo energije da se izborite sa nepredviđenim okolnostima koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Današnji dan donosi sa sobom neki vid tenzije u partnerskim odnosima, što vam dodatno otežava. Pod stresom ste.

 

Jarac

JaracPotrebno je da pokažete da možete da budete malo fleksibilniji u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Niste uvijek samo vi u pravu. Moguće su nagle promjene na ljubavnom planu. Lako ulazite u novu vezu, ali je lako i završavate. Povedite računa o zdravlju zuba.

 

Vodolija

VodolijaDosta toga se ipak neće odvijati po vašem planu, ali vas to pretjerano ne uzbuđuje. Potpuno ste mirni i staloženi. Moguće je da voljena osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem i da očekuje da se više potrudite oko nje.

 

Ribe

RibeMoguće su manje komplikacije na poslovnom planu, ali bez obzira na to, velike su šanse da ćete sve riješiti. Moguće je da je partneru jako teško da vam oprosti neke greške koje ste pravili prema njemu u prošlosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info