Dnevni horoskop za 21.11.2016.

0

Ovan

OvanMožete imati pred sobom dosta slobodnog vremena sa kojim možete da radite sve što poželite. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam donosi priliku za novu ljubav! Osoba rođena u znaku lava vam odgovara kao partner. Redovno provjeravajte pritisak.

 

Bik

BikMišljenje roditelja previše će uticati na vaše odluke. Partner će to primijetiti i upozoriti vas. Moraćete podnijeti teret kućnih obaveza – ne računajte na pomoć sa strane. Mogli biste probuditi ljubavnu nadu osobi koja vas ne zanima pa ćete imati problema kako se iščupati iz te situacije. Ne poigravajte se tuđim osjećanjima.

 

Blizanci

BlizanciVaša sposobnost koncentracije i usmjeravanja energije na zadani cilj biće bez premca. Postaće vam jasnije neke situacije. Mogli biste doći u posjed traženih informacija ili riješiti problem vezan za rodbinske odnose. Ako ste u lošoj vezi ili razmišljate o raskidu, biće vam lakše to uraditi ako postoji neko u koga ste već zaljubljeni.

 

Rak

RakBude li neko širio tračeve o vama, uzvratićete argumentirano i tako stati na kraj zlobnicima. Bićete svjesni koliko vrijedite i nećete dopuštati nikome da vas ponižava. Mnoge će razveseliti povoljne finansijske okolnosti. Nove ljubavi rađaće se u najrazličitijim situacijama. Za oko vam je zapeo neko moćan i ugledan.

 

Lav

LavIntuicija će vam biti istaknuta pa ćete unaprijed znati šta slijedi te biti korak ispred drugih. Već ćete prilikom prvog površnog pogleda ili stiska ruke nepogrešivo osjetiti o kakvoj je osobi riječ i hoće li ona zauzeti neko posebno mjesto u vašem životu. Dobićete kompliment od djece, a pogledi bračnog partnera otkrivaju da ste mu poželjni.

 

Djevica

DjevicaPartnerova nervoza na vas će djelovati porazno – imaćete osjećaj da mu ide na živce sve što radite. Doznajte ima li kakvih problema koji ga čine napetim. Slobodni ne bi trebali previše insistirati na poznanstvu sa simpatijom. Zasad će biti dovoljni osmijesi i pogledi. Moraćete paziti na stariju osobu ili povesti brigu o tuđem domaćinstvu.

 

Vaga

VagaManje se povjeravajte prijateljima koji neće znati čuvati vaše tajne. Nekim društvenim situacijama trebate pristupati ležernije. Zdravlje će zahtijevati pojačanu brigu, posebno ako patite od hroničnih tegoba. Zdravije se hranite, smanjite unos masti i šećera. Večernje druženje s prijateljima iznjedriće zanimljivo poznanstvo.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko vas neko nehotice povrijedi neprimjerenim komentarom, nemojte mu to odmah uzeti za zlo. Sjetite se da se i vama zna dogoditi da kažete nešto što može zvučati uvredljivo. Ukoliko osjećate bol u vratnim mišićima, uzrok može biti nagomilani stres. Stručna masaža eliminisaće napetost i ukočenost.

 

Strijelac

StrijelacPrijateljsko ophođenje oraspoložiće vas i zbližiti s partnerom, djecom ili kolegama. Kontaktiraćete s prijateljima koji su neko vrijeme proveli u inostranstvu. Njihova životna iskustva proširiće vaše vidike i još jednom vas uvjeriti u čudnovatost ljudskih sudbina. Slobodni će napokon pokleknuti udvaranju osobe koja ih već dugo osvaja.

 

Jarac

JaracDolazi do izražaja snaga vašeg karaktera, posvećenost cilju i ljubav prema izazovima. Ništa prosječno vas ne zadovoljava, tražite više i bolje. Prihvatite nenametljivu podršku i savjete naklonjene osobe – podsjetiće vas da u nečemu pretjerujete. Loše vijesti vezane za novac mogle bi vas uznemiriti.

 

Vodolija

VodolijaTeško ćete se koncentrisati pa će mogućnost grešaka biti povećana. Bez prethodne provjere, nemojte ništa prosljeđivati šefovima. Samcima će se udvarati osoba prema kojoj će gajiti nedefinisana osjećanja. Iako nećete moći negirati snažnu privlačnost, osjećaćete da nešto krije pa ćete se radije zadržati na odstojanju.

 

Ribe

RibeMogli biste određeni novčani iznos uložiti u opremanje kuće ili pomagati siromašnijim članovima porodice. Ako ste planirali dignuti kredit, sada je prava prilika. Dan je uopšteno povoljan za učestvovanje u nagradnim igrama, kupovini i prodaji. Rastužiće vas informacije iz života prijatelja, posebno ako su vezane za porodične probleme.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info