Dnevni horoskop za 19.11.2016.

0

Ovan

OvanBićete skloni raspravama i dokazivanju, što se može negativno odraziti na tok ljubavne priče, posebno ako ste odnedavno u vezi. Nemojte dopustiti da druga strana o vama stekne pogrešnu sliku. Domaćice će se primiti posla, moguće i očekivati dolazak većeg broja gostiju pa će im pomoć ukućana biti itekako potrebna.

 

Bik

BikNe pokušavajte privatne probleme prikriti poslovnim aktivnostima, jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih uticaja. Školarcima neće manjkati volje za učenjem, a i odrasli će biti željni znanja i informacija koje će najbrže pronaći na internetu. U saobraćaju vam se savjetuje oprez.

 

Blizanci

BlizanciOdnosi u kući zadavaće vam problema. Upustite li se u rasprave, uspijevaćete pomiriti zavađene strane ili im problem koji je uzrok napetosti prikazati u rješivoj varijanti. Povoljne ljubavne promjene pridonijeće porastu samopouzdanja. Ništa vas neće moći izbaciti iz takta, čak i ako nailazite na simpatijin otpor.

 

Rak

RakU razdoblju ste novih poznanstava koja bi mogla brzo prerastati u ljubav. U dugim vezama pojaviće se želja za novim zbližavanjem, iako ćete prvo morati riješiti ono što vam potkopava odnos. Preko svojih poznanstava uspjećete se izboriti za nešto od intimne važnosti, pogotovo ako je riječ o ispravljanju nepravde.

 

Lav

LavLjubavna dešavanja iziskuju više posvećenosti. Obratite pažnju na partnerovo ponašanje, posebno ako je povučen u sebe. Razgovarajte, možda vam se otvori. Ako ste u vezi, imaćete utisak da vam partner nešto skriva ili da nije onakav kakvim se predstavio. Nemojte ga odmah kritikovati, možda je vaša procjena pogrešna.

 

Djevica

DjevicaPriuštite sebi čim više zadovoljstava. Učinite tako da bude vama po volji, makar vas bližnji optužili za sebičnost. Prijateljski kontakti goditi će vam, ali što se ljubavi tiče najbolje bi bilo da izbjegnete nagle rezove ili brze početke. Neka se ljubav razvija polako. Pred samcima je veče koje donosi mnogo uzbuđenja pa svakako negdje izađite.

 

Vaga

VagaPartner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjite svađu. Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emocionalnih dilema. Imate utisak da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika. Učinite sve da to tako ne bude.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je stvoren za učenje, spremanje ispita ili odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo. Partner će insistirati na ostvarivanju ciljeva, a vi nećete smoći snage da mu se suprotstavite. Bićete spremni popustiti u ime ljubavi. U popodnevnim satima moguća je posjeta koja će vam uljepšati dan.

 

Strijelac

StrijelacBićete energični i nemirni, u potrazi za promjenom. Mnogo ćete razmišljati i u skladu sa svojim spoznajama donijeti odluke koje će ljubavnu budućnost usmjeriti u novom pravcu. Bude li vas društvo pozvalo van, mogli biste odbiti, jer će vam više odgovarati da budete malo sami. Opuštaće vas sanjarenje ili čitanje knjige.

 

Jarac

JaracNastojaćete zaštititi svoj ljubavni život od uticaja članova porodice ili rodbine. Ako neko bude kritikovao vašeg partnera, oštro ćete mu se suprotstaviti i dati do znanja da je vaš brak samo vaša stvar. Ako ste samac ili emocionalno ispražnjeni, nemojte propustiti večernji izlazak s prijateljima ili dnevnu šetnju gradom.

 

Vodolija

VodolijaMogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad osjećanjima. Duge i bračne veze naći će se na prekretnici, a mogući su i novi počeci pod drugačijim okolnostima. Potkraj dana očekuje vas ugodan susret ili radosna ljubavna novost. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma – odlučite se za neku od dijeta.

 

Ribe

RibeLjubavna zbivanja odvijaju se na željeni način. Neko vas zavodi i osvaja pa biste napokon mogli pokleknuti na šarm i pojavu druge strane. Neki će odlučiti dan posvetiti poslu ili učenju. Sve čega se prihvatite teći će glatko, a neko bi vam u svemu što radite mogao pomagati. U večernjim satima okupićete društvo i dobro se zabaviti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info