Dnevni horoskop za 15.11.2016.

0

Ovan

OvanDanas bi trebalo da prihvatite poslovne izazove koji su pred vama, jer ćete imati podršku prijatelja koji će priskočiti u pomoć. Nemojte da vas potresa ljubavna situacija, jer uskoro slijedi poboljšanje, a svakako dodatni stres samo može da naškodi vašem zdravlju.

 

Bik

BikDanas biste mogli ući u sukobe s osobama suprotnog pola. Činiće vam se kao da oni postavljaju prepreke pred vama i sprečavaju vas u napretku. Umjesto velike svađe, pokušajte razmisliti šta biste mogli promijeniti u svom pristupu. Možda je vaša ličnost jednostavno prejaka za druge ljude?

 

Blizanci

BlizanciZbog starijeg člana porodice koji vam zagorčava život svojim zahtjevima, mogli biste izgubiti samokontrolu. Neće pomoći ni vaš očit trud da mirnim razgovorom riješite problem pa ćete se radije povući. Ukoliko imate važne poslovne razgovore ili ljubavni sastanak, budite oprezni – nešto ćete pogrešno shvatiti oko dogovora za termin.

 

Rak

RakSve što vam prije nije bilo bitno sada izlazi na površinu pa ćete morati riješiti sve nedorečene ljubavne, rodbinske ili prijateljske odnose. Ako uradite tako, u mnogo čemu ćete olakšati sebi život. Neko će vam ponuditi rješenje jedne situacije, ali nećete prihvatiti pomoć. Oslonićete se na vlastite snage, makar to podrazumijevalo i dodatni napor.

 

Lav

LavUzrok poslovnih briga sve su lošiji odnosi sa šefom ili kolegama. Nećete moći izbjeći neslaganja s drugima oko svojih ideja i prijedloga. Dokažite se, nemojte stajati po strani. Znaćete uživati u malim stvarima koje život čine ljepšim. Poći će vam za rukom da pronađete idealan rođendanski poklon bliskom prijatelju.

 

Djevica

DjevicaS novcem ćete rukovati savjesno i odgovorno pa će se i ukućani povesti vašim primjerom. Omiljeni ste u društvu pa ćete lako uspostavljati nove kontakte. Zaustavite li se na smiješku ili flertu, svejedno ćete se dobro provesti. Bićete spremni da izađete nekome ususret, a osmijeh dotične osobe biće vam najljepša nagrada.

 

Vaga

VagaDan će vam biti pretrpan različitim obavezama pa ćete neke morati odgađati ili od njih odustati. Nećete biti zadovoljni polovičnim rješenjima pa ćete ulagati prilično energije u sve što budete radili. Porodične obaveze doživljavaćete kao teret, a i raspoloženje vam neće biti najbolje. Ipak, prema večernjim satima bićete mnogo bolje.

 

Škorpija

ŠkorpijaNalazite se u vrlo dinamičnom ljubavnom razdoblju. Zaljubljivanje na prvi pogled i nepredvidive avanture događaće se ne samo slobodnima nego i onima u braku. Partner će se boriti za vašu ljubav – pokažite mu da to cijenite. Poslovna zbivanja biće dinamična i proturječna, a rezultovaće pozitivnim preokretima.

 

Strijelac

StrijelacUkoliko radite veoma odgovoran posao, budite strpljiviji i fokusiraniji. Ako imate poremećene odnose sa šefom ili strankom, nemojte pogoršati situaciju potrebom da na silu raspravite ono što je uzrok problema. Bićete pogrešno shvaćeni ili ćete se sami zapetljati u nelogičnost onog što želite iznijeti kao činjenicu.

 

Jarac

JaracOsjećaj da vas cijeni osoba koja vam je uzor uliće vam novu motivaciju. Uradićete sve što je u vašoj moći i dokazati svoje sposobnosti. Odgovorite na nečiji upit ili dogovorite kafu s osobom kojoj je potrebna pomoć – niko je neće moći savjetovati bolje od vas. Ljubavni život ide uzlaznom putanjom i sve ste zadovoljniji u vezi, braku.

 

Vodolija

VodolijaKomunikativnost i dobar instinkt za prepoznavanje prilika biće vam izraženi. Dobar je trenutak za kupoprodaje putem oglasa. Imaćete priliku obnoviti strast koja se već jednom dogodila između vas i bivšeg partnera. U tome vam pomaže zajednički poznanik. Zategnut odnos s bližnjima poboljšaćete samo ako im otvorite srce.

 

Ribe

RibeNe istjerujte pravdu, čak i ako mislite da ste u pravu. Okolnosti neće biti na vašoj strani pa ćete teško moći pogoditi pravi trenutak kada nešto treba reći. Za sada je bolje da se povučete. Teškoće s kojima se suočavate samo pojačavaju vašu želju da ostvarite zacrtano. Čak i iz privremenih promašaja izlazite još jači i odlučniji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info