Dnevni horoskop za 13.11.2016.

0

Ovan

OvanAngažujte se na područjima koja još morate dovesti u red, jer to će vam danas bez greške polaziti za rukom. Emocionalno ćete živnuti pa će većina odnosa i veza doživjeti preporod, a vi biti željni ljubavne romantike. Nova poznanstva i susreti mogli bi najaviti početak obostrano korisne poslovne saradnje.

 

Bik

BikNemojte sebi dopustiti pretjerana razmišljanja i analize. Ne okrećite se ka prošlosti – vrijeme je da sami sebi oprostite neke učinjene greške. Vaše raspoloženje će zavisiti od kvaliteta ljubavnog života pa poradite na što boljoj komunikaciji s partnerom. Ako ste slobodni, poslušajte glas srca – simpatija očekuje vašu inicijativu!

 

Blizanci

BlizanciZadnje sedmice su bile stvarno malo preozbiljne za vas, ali i vi to morate proći s vremena na vrijeme. Vi imate želju za igrom koja ponekad nadjača obaveze. Danas se pokušajte organizovati na način da ranije obavite sve što morate kako bi vam ostalo dovoljno vremena i energije za zabavu.

 

Rak

RakPartner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. Međutim, kako ste u dobrom astrološkom razdoblju, nesuglasice ćete brzo izgladiti.

 

Lav

LavOd jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako vam se još do juče učinilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Prijatelji ili rođaci koji žive u inostranstvu mogli bi vam doći u posjet.

 

Djevica

DjevicaMogući su problemi sa kreditom ili ulaganjima u kuću. Posavjetujete se sa stručnim ljudima ili prijateljima koji prolaze kroz isto. Priuštite sebi popodne provedeno u omiljenim aktivnostima i razgovorima s prijateljima. Prije nego što prihvatite osobu koja vam se sviđa, od zajedničkih poznanika saznajte nešto više o njoj.

 

Vaga

VagaDom i porodica neće zauzimati mjesto koje im inače pridajete. Ukućani će vam prigovarati zbog rastresenosti i nepoštovanja obećanja. Bavljenje kućanskim poslovima iziskivaće priličan napor. Najbolje će proći oni koji se danas spremaju na put i idu rodbini u goste. Višestruko će vam koristiti promjena mjesta boravka.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete da ste ispunjeni ljubavnom energijom, koja će vas pokrenuti da nekoga osvojite ili obnovite prekinutu vezu. U tome biste mogli imati uspjeha. Više pažnje posvetićete svome izgledu i zdravstvenim navikama. Možda se odlučite za dijetu koju vam prijatelji preporučuju kao vrlo učinkovitu.

 

Strijelac

StrijelacUpoznaćete zanimljive ljude i izmjenjivati iskustva, a nečija životna priča će vas dojmiti. Ljubavne promjene pozitivno će djelovati na vaše samopouzdanje i pružiti vam mogućnosti za ispunjenje želja. Moguć je prvi susret s nekim koga strasno priželjkujete pa ćete veče provesti pred ogledalom birajući najljepše odjevne kombinacije.

 

Jarac

JaracOdgovaraće vam privatnost s dobrom knjigom u ruci ili ćete uživati u povjerljivom telefonskom razgovoru s prijateljem. Ipak, malo toga će se odvijati po planu. Ukućani će u mnogočemu trebati vašu pomoć, posebno oni koji su stariji ili koji zavise od vas. Partnerova pomoć mogla bi izostati zbog njegovih obaveza.

 

Vodolija

VodolijaDanas bi mogao biti malo teži dan za vas. Čini se kao da vas je realnost sustigla. Ako se i dalje budete ponašali djetinjasto u situacijama koje zahtijevaju zrelost, biće vam i teže. Ne morate odmah dizati paniku. Ostanite mirni i realno sagledajte svaku situaciju. Tako ćete najlakše naći izlaz.

 

Ribe

RibeDanas vas očekuje jedan vrlo miran dan. Cijelo vaše tijelo jedva čeka smirenje. Bićete u kontaktu sa stvarnošću, ali u sebi ćete osjećati mir. Drugima će se činiti kao da lebdite na oblaku. Pustite ih u njihovim pretpostavkama i uživajte u svom miru!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info