Dnevni horoskop za 10.11.2016.

0

Ovan

OvanNemojte se pretrpati obavezama, jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranje nego za akciju. Prisiljavaćete partnera da se izjasni o nekim svojim starim grijehovima – vrijeme je da mu pokušate oprostiti. Zadržite se na temama koje su vezane za vašu zajedničku budućnost.

 

Bik

BikPolako, ali sigurno, koračate stazama uspjeha. Bićete otvoreni za timski rad, spremni kolege iznenaditi svojom unutrašnjom snagom i upornošću. Oko vas, ali i u vama samima, događaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudske, ali i ljubavne odnose.

 

Blizanci

BlizanciNije isključeno da budete nepravedno optuženi i kritikovani. Iskoristite iz trenutačnih situacija najviše što možete – ono što je sada loše, u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerite se ljudima nego se naoružajte strpljivošću. Večernji sati donose opuštene trenutke, posebno ako ćete ih provesti s nekim ko vam je jako drag.

 

Rak

RakKrasiće vas ljubaznost i uslužnost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšaće vam dan. Iza, naizgled običnih, situacija kriće se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerićete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke i da je dovoljno samo malo truda.

 

Lav

LavUzećete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištavaju. Iako će vas to koštati živaca, bićete ponosni na sebe. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe, kupoprodaje stana ili rješavanje situacija s nasljedstvom. Možda ćete morati kontaktirati advokata ili notara.

 

Djevica

DjevicaBićete nestrpljivi u ophođenju s ljudima koji od vas drugačije razmišljaju. Neko će vam dosađivati svojim pozivima i SMS-ovima i neće vam trebati puno pa da drugoj strani svašta izgovorite. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode kako biste lakše podnijeli stres.

 

Vaga

VagaSve više se sviđate osobi s kojom imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezainteresovani pa je pravo vrijeme da nešto preduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Pokušajte se više odmarati.

 

Škorpija

ŠkorpijaUkoliko pohađate kreativne radionice ili kurseve, na takvim mjestima biste mogli upoznati zanimljive ljude pa i potencijalnu simpatiju. Na radnom mjestu nametnućete se verbalnim sposobnostima i promišljenim izjavama. Poremećeni odnosi s kolegama vraćaju se u normalu.

 

Strijelac

StrijelacZbog problematičnih porodičnih događaja, mogli biste se osjećati bezvoljno. Sve što će vas obvezivati i sputavati predstavljaće vam velik teret. Uplitanje roditelja ili člana rodbine moglo bi vam pokvariti odnos s ljubavnim partnerom. Morate nadvladati vlastitu nesigurnost i pokazati im da imate svoje mišljenje i svoj stav.

 

Jarac

JaracBićete jaki na riječima, djelovaćete ozbiljno, a osoba čije mišljenje poštujete pružiće vam posebno povjerenje. Predstoji vam susret sa simpatijom koji neće proći bez obostranih izljeva nježnosti. Na radnom mjestu izbjeći ćete komplikacije budete li spremni na saradnju i lagano odstupite od svojih stavova.

 

Vodolija

VodolijaSlobodno vrijeme provedite u veselom društvu, koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima podstaknuće vas da promijenite način razmišljanja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajedničkim snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupovinu namještaja ili bijele tehnike.

 

Ribe

RibeNesporazume s partnerom okretaćete na humor. Ali i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu pa ipak budite malo ozbiljniji. Bićete okrenuti prema javnom životu. Čak i ako ste samozatajni i obuzeti tremom, ostavićete dobar utisak pred većom grupom ljudi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info