Dnevni horoskop za 06.11.2016.

0

Ovan

OvanDanašnje situacije iskušavaće vašu strpljivost i izdržljivost, ali ono najbitnije događaće se u vašemu domu. Bavićete se porodičnim pitanjima i odnosima. Nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

 

Bik

BikGodiće vam svi oblici fizičke akcije. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Sada biste ga mogli definisati.

 

Blizanci

BlizanciIntenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ukoliko živite u staroj kući ili stanu, razmišljaćete o ulaganju u nove instalacije ili kupatilo, farbanje zidova i nužne popravke. U tome ćete imati podršku cijele porodice.

 

Rak

RakUčinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Susrešćete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Samci, pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

 

Lav

LavPredstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem društvu se osjećate najugodnije. Ljubavne veze ulaze u razdoblje preispitivanja odnosa i zajedničke budućnost – donijećete konkretne odluke.

 

Djevica

DjevicaUlazite u razdoblje sumnje, pogotovo na području ljubavi. Vi volite da imate veze razjašnjene do detalja. Dosta vremena ćete provesti razmišljajući o svojoj trenutnoj vezi. Da li ste sigurni da je to prava osoba za vas? Imate li jasne emocije jedno prema drugom? Odgovore ćete dobiti kroz dva mjeseca, ali nemojte zaboraviti da niko nije savršen.

 

Vaga

VagaCijelih mjesec dana imali ste ovakvih ili onakvih problema u komunikaciji s bliskim ljudima. Sve to nije zabrinjavajuće, ali vam razbija ravnotežu koju toliko volite. Danas je dan u kojem trebate riješiti probleme iz proteklog mjeseca i razjasniti svoja osjećanja prema drugim ljudima. Budite iskreni prema svima, uključujući i sebe.

 

Škorpija

ŠkorpijaČitanje, gledanje filmova i hobiji obogatiće vam dan. Ukoliko želite da probudite uspavane emocije, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom radnog sedmice niste stigli. Biće vam veoma bitna podrška voljenih, posebno ako razmišljate o promjeni posla.

 

Strijelac

StrijelacPorodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svoje kuće. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

 

Jarac

JaracSvoje emocionalne potrebe sakrivate od drugih ljudi. Morate biti potpuno sigurni u neku osobu da biste joj se povjerili. Drugi moraju pogađati vaše najdublje tajne. Danas uštedite vrijeme tako što ćete voljenoj osobi tačno i bez oklijevanja reći šta trebate i želite. Partner će vas pažljivo slušati.

 

Vodolija

VodolijaDanas biste mogli promijeniti neke društvene i moralne vrijednosti koje su vam smetale u vezama. Nakon što ste duže vrijeme posmatrali šta to čini vašoj i drugim vezama, donijeli ste odluku da se riješite toga jednom zauvijek. Pri tome nemojte zaboraviti i na ljude oko sebe te njihovu privatnost. Nisu svi otvoreni poput vas!

 

Ribe

RibeLjudi oko vas ponekad imaju problema s razumijevanjem vaših riječi i postupaka. Živite u nekom drugačijem svijetu od ostalih pa biste mogli imati problema u odnosu s drugima. Ukoliko odlučite ostati kući, danas ćete izbjeći određene sukobe. Pokušajte biti jasniji kad razgovarate s ljudima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info