Dnevni horoskop za 04.11.2016.

0

Ovan

OvanSituacija u vašem romantičnom životu mogla bi se danas malo zakomplikovati. Vaš partner ne pristupa tome svemu dovoljno realistično. Čini se kako se cijelo vrijeme događa neka borba za prevlast u vašoj vezi. Tenzije rastu, a na vama je da smirite sve dok je još svježe.

 

Bik

BikBitan događaj ili razgovor s partnerom oslobodiće vas sumnji. Ne zamjerite mu ako zadovoljstvo češće pronađe u druženju s prijateljima. Budete li mu prigovarali, mogao bi vam prkositi i namjerno duže izbivati iz kuće, što može biti povod svađi. Ako se bavite privatnim biznisom, mogli biste proslaviti dobro sklopljeni posao.

 

Blizanci

BlizanciOsjećaćete potrebu za radom i akcijom, ali energiju ćete uveliko rasipati i povlačiti brzoplete poteze. Moguće su pogrešne procjene i neoprezno baratanje riječima. Tuđe savjete i ponude za pomoć nerado ćete prihvatati, iako će vam trebati. Strpljenje vam se savjetuje i u ljubavi. Dopustite drugoj strani da razmisli o vašem prijedlogu.

 

Rak

RakMogli biste ostvariti neke planove, a odnos s ljudima postaće sadržajniji. Vaša dobra fizička spremnost i verbalna spretnost omogućiće vam da u kratkom roku obavite naporne obaveze. Ukoliko idete na razgovor za posao, zahvaljujući šarmu i uvjerljivosti mogli biste steći prednost u odnosu na ostale kandidate.

 

Lav

LavBilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pokrenite željena zbivanja. Nastupićete mudro u svim situacijama pa je uspjeh neupitan. Nećete biti raspoloženi za trzavice pa će i partner gubiti volju za bilo kakvom raspravom. Ukoliko osjećate kreativni nemir, pronađite nešto s čim ćete se baviti u slobodno vrijeme i što bi vas ispunjavalo.

 

Djevica

DjevicaVaši planovi su ostvarivi, a vrijeme ostvarenja sve je bliže. Dogovaraćete sastanke i pripremati se za nove i zahtjevne projekte. Nadmetanje i razlike u karakterima biće kamen spoticanja u brakovima. Teško će vam pasti bilo kakvo popuštanje partneru, posebno ako njegove nepodopštine prelaze granice podnošljivosti.

 

Vaga

VagaImaćete mogućnost uticati na neke ljude ili situacije pa ne odgađajte bitne razgovore. Kreativnost i originalnost biće vam na visokom nivou pa ćete moguće probleme rješavati veoma spretno. Ljubavni život donosi nova uzbuđenja, ali sve se još uvijek odvija platonski. Ne brzajte, neka vrijeme napravi svoje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPazite na svoj novac, jer su mogući veći troškovi. Odvajajte pomalo na stranu, dobro će vam doći za praznike. Ako je u toku renoviranje stana ili kupoprodaja nekretnine, doznaćete za neke olakšavajuće okolnosti ili će vas prijatelji uputiti na pravu adresu. Povoljno je vrijeme za obavljanje dugo odgađanih zdravstvenih pregleda i terapija.

 

Strijelac

StrijelacIskoriste dan za razrješavanje problema, jer će prepreka biti manje. Osjetićete poriv za iskorakom iz svakodnevnice i unijećete dašak originalnosti u sve aktivnosti. Izvrsno ćete se snalaziti u nesvakidašnjim okolnostima i situacijama.

 

Jarac

JaracUdaljite se od pojedinaca koji vas opterećuju i umaraju. Prilikom traženja ljubavnog mira i zadovoljstva, oslobodite se sjena prošlosti i zaboravite na ono što je bilo. Jedino tako ćete otvoriti put ka novim odnosima. Ne gubite energiju na aktivnosti koje ne pridonose ostvarivanju važnijih ciljeva.

 

Vodolija

VodolijaBićete puni energije pa ćete brže stizati s jednog mjesta na drugo ili prelaziti s teme na temu. Ukolilo treba da sredite neke dokumente ili dobijete dozvolu, dan je idealan za to. Sve, inače vama mrske, obaveze obavićete s manje muke nego inače. Ne odbijajte ljubavne ponude i pozive za izlaske i otvorite se prema novim iskustvima.

 

Ribe

RibeNe planirajte ozbiljne razgovore s partnerom ili poslovnim kolegama. Bićete nervozni i osjetljivi pa će i svađe brže planuti. Flert ili novi ljubavni odnos iziskuju veći oprez i prilagođavanja. Nemojte očekivati previše od druge strane. Možda ćete shvatiti da je bolje povući se nego dopustiti da se poigrava s vama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info