Dnevni horoskop za 03.11.2016.

0

Ovan

OvanPlanetarni uticaji će istaknuti pitanja vezana za školovanje, rođake i promjenu mjesta boravka. Objeručke prihvatite prilike za putovanje ili doškolovavanje na koje bi vas mogla poslati vaša firma. Pojedince će držati romantično raspoloženje pa će jedva čekati veče da se vide sa simpatijom.

 

Bik

BikPočeće se raspetljavati vaši intimni i poslovni problemi. Lakše ćete dokučiti uzrok problema pa ćete ih uspješnije rješavati. Međutim, danas pripazite na odnos sa šefom, posebno ako ćete voditi razgovor o visini svoje plate – budite taktični i pažljivo birajte riječi kojima mu nešto objašnjavate.

 

Blizanci

BlizanciNapetost ili slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju obaveza. Snaći će vas neodgodivi poslovi pa ćete ih obavljati pod popriličnim stresom. Bićete traženi na sve strane, a mira nećete imati ni kod kuće. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

 

Rak

RakOčekuju vas promjene u radnoj sredini, možda i novi posao, što vam se u prvo vrijeme neće svidjeti. Sputajte u sebi strah od promjena, jer sadašnja neizvijesna situacija naznaka je budućih pozitivnih preokreta. Upustite se u novu ljubavnu igru, čak i ako smatrate da su vaše šanse male. Mogli biste se ugodno iznenaditi.

 

Lav

LavBićete razgovorljivi i otvoreni te prijateljski raspoloženi prema ljudima koje poznajete ili ste ih tek upoznali. Takav nastup osiguraće vam simpatije i omogućiti da lakše ostvarite vlastite ciljeve. Ako se bavite kreativnim poslom, odlikovaće vas inspiracija pa bi mogli u stvaralačkom djelovanju nadmašiti sami sebe.

 

Djevica

DjevicaPreviše napora i nerviranja oslabiće vas i činiti razdražljivima. Mnogi će morati rješavati nagomilane porodične probleme, sjesti za sto i u četiri oka razgovarati s partnerom oko nastalih finansijskih problema. U odnosu s autoritetima budite suzdržani. Sklonost da kažete ono što mislite mogla bi bezazleni razgovor razviti u svađu.

 

Vaga

VagaRaspolažete zavidnom fizičkom energijom koja vam pomaže da izdržite psihičke napore. Zato je dan odličan da riješite zaostale poslove, obavite nešto u gradu ili uredite svoj dom. Osoba iz drugog grada, ali i sestra, brat ili rođak, mogli bi najaviti svoj skori dolazak, što će vas neizmjerno veseliti.

 

Škorpija

ŠkorpijaViše ćete izlaziti i tražiti društvo ljudi koji će vas ohrabriti i nadahnuti u vašem daljnjem djelovanju. Iako strahujete od promjena, uvidjećete da vam nove situacije otvaraju brojne mogućnosti. Hrabrije se upustite u poduhvate o kojima ste donedavno maštali. Iskoristite svoj šarm i osmijehom ćete otvoriti mnoga vrata.

 

Strijelac

StrijelacPlanete vam donose bujicu ljubavnih osjećanja, ali biće i onih koji se neće najbolje slagati s partnerom i razilaziti se oko zajedničkih pitanja. Sklopićete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri ili obrazovanju, iako ćete na samu realizaciju morati još malo pričekati.

 

Jarac

JaracTrebaće vam potpuni mir kako biste mogli razmisliti šta i kako dalje pa ćete nervozno reagovati na svakog ko vas u tome uzurpira. U ljubavi ćete morati raščistiti probleme iz prošlosti, možda i napraviti neke bolne rezove. Ne upuštajte se u neke veće poslove i obaveze, jer nećete imati energije i volje da ih završite.

 

Vodolija

VodolijaRazmišljaćete o tome da upišete neki kurs ili na neki drugi način obnovite ili nadopunite svoje znanje. Ljubav će uglavnom biti u sjeni sve brojnijih poslovnih obaveza. Ali, za društvo ćete naći vremena pa ćete veći dio dana ili večeri provesti s prijateljima. Ako ste u vezi, veče donosi ugodno iznenađenje.

 

Ribe

RibeNe prepuštajte ništa slučajnostima. Sve što ne napravite, naći će se pod kritikom nadređenih ili naići na negodovanje kolega koji će odrađivati ono što vama promakne. Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome šta govorite i potpisujete. Čuvajte novčanik i vrijedne stvari.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info