Dnevni horoskop za 02.11.2016.

0

Ovan

OvanPutovanja, kretanje i komunikacija obećavaju uspjeh. Jasnoća vaših stavova i iskrenost u komunikaciji olakšaće vam sporazumijevanje s bližnjima. Znaćete se zabavljati, ali i ohrabriti one koji su u problemima. Bićete omiljeni u društvu, ali i traženi u poslovnim krugovima. Ako ste na putovanju, vratićete se kući puni utisaka.

 

Bik

BikMogli biste se naći pred novim poslovnim prilikama koje će vam dolaziti preko prijatelja. Iako se takve situacije neće odvijati onoliko brzo koliko biste htjeli, budite strpljivi – sve se razvija u vašu korist. Ljubavna zbivanja će neke među vama dovesti u iskušenje, a nekima pomoći da spoznaju šta žele od svog ljubavnog odnosa.

 

Blizanci

BlizanciNedostajaće vam unutrašnje ravnoteže i strpljenja. Moguća su emocionalna razočaranja i gubitak povjerenja u neke ljude, ali to je samo prolazna kriza. Iz vas će progovarati preosjetljivost i nagomilani psihički umor. Ne trošite vrijeme na aktivnosti koje ne donose željene rezultate, u kojima se ne snalazite ili dovoljno ne uživate.

 

Rak

RakPoslovni život odvijaće se u željenom pravcu. Imaćete snage da obavljate i više poslova istovremeno, a ispunićete i očekivanja nadređenih. Bićete brižni prema djeci, nastojeći im u svemu udovoljiti. Oni koji su zabrinuti za svoje zdravlje posjetiće doktora ili će, zbog tegoba s kičmom, početi vježbati.

 

Lav

LavIstaknuta je vaša kreativnost te sposobnost snalaženja u napetim situacijama. U poslu ćete uživati podršku saradnika, biti brzi i spretni, bez obzira šta radili. Pregovori vezani za povišicu ili promaknuće počinju se realizovati. Odnosi s djecom biće vrlo dobri, ali ako imate tinejdžera svakako provjerite njegove ocjene.

 

Djevica

DjevicaNesuglasice s partnerom mogle bi kulminirati svađom. Kritičnost i tvrdoglavost neće vas nikud odvesti, ali što god partner bude rekao, tjeraćete po svome. Izgladite ljubavne nesporazume i suočite se sa situacijama čije suočavanje predugo odlažete. Ako je potrebno, oprostite nekome nešto ili se izvinite.

 

Vaga

VagaIntenziviraćete susrete i saradnju s rođacima ili ljudima koje žive u drugom gradu. Slaćete jedni drugima poruke ili razgovarati telefonom vezano za rješavanje nekog problema. U ljubavi će biti nužno više ustupaka. Iza svog tvrdoglavog stava skrivaćete nesigurnost, ali baš danas imate priliku mnogo toga razjasniti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdlično se snalazite u poslovnim situacijama pa ćete biti najvještiji i najkreativniji u svojoj radnoj sredini, a vaše znanje će se itekako cijeniti. Jedino bi vam finansijska situacija mogla zadavati glavobolje. Neplaćeni računi i zatezne kamate stići će na naplatu pa biste mogli posuditi novac kako biste sve platili.

 

Strijelac

StrijelacIznenadiće vas intenzitet i sadržaj susreta, razgovora i telefonskih poziva. Postaćete sve aktivniji i prisutniji u javnom životu. Planete će vas podsticati na izlaske i druženje, ali i zaljubljivanje. Sa zanimanjem ćete posmatrati pripadnike suprotnog pola i zračiti ljubavnom energijom pa nije isključeno da vam neko i priđe.

 

Jarac

JaracBudite oprezni u svim poslovima i aktivnostima kojima niste vični. Neka vam najjače oružje bude strpljenje. Sve što kažete i način na koji to kažete, moglo bi biti pogrešno shvaćeno. Bilo bi pametno da se držite malo po strani, naročito kada su u pitanju tuđe rasprave. Ukoliko niste sigurni šta vam je činiti u ljubavi, radije ne činite ništa.

 

Vodolija

VodolijaSkladni odnosi s okolinom i ugodna komunikacija s ljudima podržaće vaše dobro raspoloženje. Mogućnosti napredovanja su izvjesne, ali ćete se morati još malo strpiti ili potruditi. Prijateljski odnos s nekim koga ste upoznali putem interneta, pretvara se u ljubavni.

 

Ribe

RibeMogli biste prenagliti u nekim zaključcima ili zahladiti odnos s osobom koju ste smatrali prijateljem. Mjesečev uticaj onemogućavaće vas u iskazivanju osjećanja pa bi vaše riječi ili držanje mogli biti pogrešno shvaćeni. Bračne svađe biće posljedica vaše tvrdoglavosti ili razlika u karakteru, ali sve će proći bezbolno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info