Dnevni horoskop za 23.10.2016.

0

Ovan

OvanPotrebno je da dobro procijenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, a vi ćete napredovati. Racionalno koristite svoju energiju i vrijeme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu udvoje i lijepo se provedite. Potrebno je da više vode unosite u organizam.

 

Bik

BikFinansije su vam najveća briga. Još se ne možete oporaviti od nedavnih troškova pa zbog toga raste i napetost u porodici. Budite jedno vrijeme štedljiviji pa će se sve opet vratiti na staro. Uživaćete u razgovoru s partnerom, a sve što saznate moći ćete primijeniti u privatnom životu.

 

Blizanci

BlizanciPotreba za djelovanjem biće istaknuta – zadovoljite je tako da se oslanjate na sebe. Ono što želite sebi, dajte i drugima. Jedan susret mogao bi promijeniti vaš emocionalni život. Otkrivaćete sve više zajedničkih interesa. Iako ćete zbog više razloga bježati od te ljubavi, ona će postajati sve snažnija i prisutnija u vašim mislima.

 

Rak

RakPlanete vam donose simpatije okoline, osnažuju vezu s partnerom, a samcima dovode nove ljubavi u život. Partner će imati sluha za vaše potrebe i spontanije reagovati na njih. Velikodušno ćete pomoći bliskoj osobi, a ona će to znati cijeniti i uzvratiti. Od nekoga biste mogli dobiti kompliment ili dar.

 

Lav

LavPlanetarni položaji ističu važnost ljubavnih zbivanja i vaših osjećanja. Na svim područjima očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti u kojima se ruši ono što vam se nije sviđalo, a rađa nešto sasvim novo i obećavajuće. Uživaćete u svakom trenutku dana, posebno u večernjim satima. Prihvatite poziv za izlazak – dobro ćete se zabaviti.

 

Djevica

DjevicaŽeljni ste promjena pa ćete rado bježati u svijet mašte. Umjesto da se prepuštate sanjarenju, pokušajte otkriti šta vam zapravo nedostaje. Otiđite na novo mjesto i proširite krug poznanika. Odvojite dovoljno vremena za ležernu rekreaciju i odmor. Rasteretite dnevni raspored od viška obaveza.

 

Vaga

VagaNikamo me brzajte, to je najbolji način da predvidite situacije i izbjegnete bilo kakve svađe. Obnovite stara prijateljstva ili se ponovno pozabavite nekim davnim i zaboravljenim hobijem. Osim posla i porodice, trebaju vam i drugi podsticaji koji će vas puniti zadovoljstvom i pozitivnom energijom. Potrudite se da pronađete nešto samo za sebe.

 

Škorpija

ŠkorpijaBudite tolerantni prema prema ukućanima. Ne budite tvrdoglavi oko svojih stavova i ne podstičite svađe provokacijama i kritikama – ovo je samo jedan loš dan. Sutra ćete se osjećati bolje, a i optimističnije razmišljati. Učestvovaćete u tuđim problemima. Njihove ćete brige znati riješiti, ali svoje vrlo teško.

 

Strijelac

StrijelacVrijeme je da ostvarite ono o čemu ste dugo sanjali, posebno ako vaši planovi uključuju inostranstvo, doškolovavanje, širenje ili promjenu posla. Nemojte dopustiti da sve ostane samo na sanjarenjima. Vezani i oni koji su u braku uživaće u stabilnim odnosima, a slobodni sanjariti o jednoj privlačnoj osobi. Ipak, do susreta još neće doći pa se strpite.

 

Jarac

JaracMogla bi vam se udvarati osoba mlađa od vas ili vam se javiti stara ljubav na koju ste još uvijek slabi. Planete vas štite od neprilika pa će odanost i nježan odnos dobiti na važnosti. Predaćete se poslu i previše umarati. Golema energija prerastaće u nervozu pa su mogući nemir i razdražljivost. Otiđite ranije na spavanje.

 

Vodolija

VodolijaKlonite se rasprava s partnerom. Malo više koristite svoj smisao za humor – ležerniji pristup životu vam je potreban. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola postaće vam sve veći napor. Nećete znati kako riješiti tu situaciju, a da pri tome ne povrijedite osjećanja druge strane. Možda je najbolje da, za sada, sve pustite kako je.

 

Ribe

RibeUkoliko se bojite da nećete moći uraditi sve što morate, ne gubite prisebnost. Smireno se posvetite obavezama i vidjećete da je i to moguće. Joga, trčanje, vožnja biciklom – tehnike opuštanja zaista su brojne. Pronađite onu koja vama odgovara. Ukoliko poželite da kupite sebi nešto lijepo, neka to bude u skladu s vašim mogućnostima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info