Dnevni horoskop za 16.10.2016.

0

Ovan

OvanUživaćete u okruženju ukućana. Ukoliko se okupite povodom kakve proslave, kraj dana dočekaćete u odličnom raspoloženju. Tome će pridonijeti dobro društvo ili koja čašica alkohola više. Samci će zahvaljujući svom šarmu znati kako treba da osvoje osobu koja im se sviđa, a da pri tome ne ispadnu nametljivi.

 

Bik

BikGlavom će vam prolaziti situacije koje su izvor vaših briga, ali ako o tome porazgovarate s prijateljima, problemi vam se više neće činiti tako teškima i nerješivima. Neće vam odgovarati zadimljeni i bučni prostori, gužva ili žučne rasprave. Najbolje društvo bićete sami sebi pa ćete se rado osamljivati.

 

Blizanci

BlizanciZračićete zadovoljstvom i optimizmom. Poznanstvo s osobom suprotnog pola razvijaće se sporije nego što želite, ali vrijeme radi za vas. Tokom dana popustiće vaša napetost pa ćete smirenije obavljati dnevne zadatke i kvalitetnije ih raspoređivati u vremenu. Zahvaljujući preduzetnosti, odnos s ljubavnim partnerom postaje sve bolji.

 

Rak

RakBudite oprezni u međuljudskim odnosima. Neko će vas izbaciti iz takta, jer će savjetima pokušati uticati na tok vašeg života ili planova. Izbjegavajte druženje s ljudima koji vas čine nervoznima i čiji je način života drugačiji od vašeg. Ako imate djecu, u igri i druženju s njima zaboravićete na probleme koji vas muče.

 

Lav

LavVaš trud će imati rezultate. Raspolagaćete nevjerovatnom snagom pa ćete i dobiti ono što želite od voljenih. Moguća je neočekivana posjeta drage osobe ili neplanirani, ali uzbudljivi, izlazak. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko slobode ćete imati za romantične trenutke. Što ona bude veća, to ćete biti srećniji.

 

Djevica

DjevicaU jutarnjim satima bićete neraspoloženi. Smetaće vam čak i prisustvo ukućana. Trebaće vam mira kojeg nigdje ne nalazite. Muče vas i poslovne brige pa bi bilo dobro da ih podijelite s bliskom osobom – dobićete mudar savjet! Predveče će vam se raspoloženje popraviti pa ćete se rado odazvati pozivu za izlazak.

 

Vaga

VagaMnoštvo susreta i razgovora iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi, konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Uprkos tome, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. U nečijem društvu osjećaćete se posebno.

 

Škorpija

ŠkorpijaRazmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja svog doma. Biće vam bitno da kućno okruženje bude ugodno. Ako ste zaljubljeni, sve više rastu šanse da se radi o obostranim osjećanjima. Ipak, nemojte ubrzavati razvoj situacije, sve će biti bolje ako se bude odvijalo spontano i prirodno.

 

Strijelac

StrijelacVećina planeta podsticaće vas na akciju i ohrabriti da činite sve ono što prije niste mogli ili htjeli. Trebaće vam ljudi i oni će trebati vas. Rijetko ćete biti usamljeni. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest o nekom bliskom ili nakon dužeg vremena vidjeti staru simpatiju.

 

Jarac

JaracNe gubite nadu u povoljan ishod ljubavne situacije. Kriza koja je zahvatila vaš odnos usmjeriće vas na pravi put. Otvorena i iskrena komunikacija ključ je rješenja vaših teškoća. Moguća su raznovrsna zbivanja u porodičnom okruženju. Pokažite starijem članu rodbine koliko vam je stalo do njega. Vaša pomoć i savjeti su mu potrebni.

 

Vodolija

VodolijaVeliko okupljanje održaće se ili kod vas ili negdje u vašoj blizini. Sve bi se lijepo i spontano moglo pretvoriti u jednu veliku zabavu. Komuniciraćete s ljudima koji će vam biti vrlo interesantni, a neki od njih biće i korisne poslovne veze. Uživaćete u svakom trenutku bez obzira šta radili.

 

Ribe

RibeAko ste u braku ili vezi, osjećanja će se razbuktati. Pravićete planove o zajedničkoj budućnosti, kupovini ili renoviranju stana ili ćete uređivati sobu za dolazak prinove. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni ritam i nemojte toliko puno raditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info