Dnevni horoskop za 15.10.2016.

0

Ovan

OvanPovlačićete se u svoju sobu, čitati ili razmišljati u tišini. Osjećaćete se ugodno u samoći. Posvetite dio dana sebi i omiljenim aktivnostima. Ne učestvujte u porodičnim raspravama, ali ako vi budete meta neosnovanih optužbi, odlučno im se suprotstavite. Moguće razlike u gledištima shvatite kao nešto što vas obogaćuje, a ne razdvaja.

 

Bik

BikProblemi i brige vama dragih ljudi biće razlog zbog kojeg ćete potiskivati svoje potrebe. Ništa vam neće biti teško uraditi za one koje volite, jer je njihova sreća i vaša sreća. Bićete puni samopouzdanja pa ćete privlačiti sve oko sebe. Imaćete novih ideja, a bićete i raspoloženi za malo kupovine. Samo naprijed!

 

Blizanci

BlizanciAko vam partner prebacuje da ste ga zapostavili, vjerujte mu na riječ. Možda ni sami niste svjesni koliko ste se udaljili. Slabije ćete se kontrolisati pa budite oprezni s tajnama koje vam je povjerila bliska osoba. Ne shvatajte previše lično ono što vam kaže prijatelj, a ako vas kritikuje, možda je to za vaše dobro.

 

Rak

RakMogli biste posjetiti rođake koji žive u drugom gradu ili oduševljeno prihvatiti poziv za izlazak. Primićete mnogo poruka, telefon će vam često zvoniti, a mogući su i uzbudljivi susreti kojima se ne nadate. Ako do vas dopru tračevi o osobi koja vam je bliska, najbolje je da se pravite da ih niste čuli.

 

Lav

LavVodite više računa o svojim potrebama, jer vas pretjerano žrtvovanje za najmilije može iscrpiti. Nemojte sebe staviti u podređeni položaj – obaveze podijelite s ukućanima. Razmatraćete razne mogućnosti kojima biste mogli popraviti kućni budžet, a dobra ideja ili prijedlog doći će od strane mlađeg ukućanina.

 

Djevica

DjevicaBićete preosjetljivi i svadljivi pa nisu isključene porodične rasprave. Pokažite više sluha za partnerove potrebe, ne gledajte samo na svoje. Ako veče provodite van kuće ili u društvu nedovoljno poznatih ljudi, ne izlažite se nepotrebnim rizicima. Izbjegavajte pretjerano konzumiranje jela i ne vozite pod uticajem alkohola.

 

Vaga

VagaPosvetite se aktivnostima koje traže fizičku energiju, snagu i brzo djelovanje. Ako se prihvatite čišćenja i spremanja, sve ćete obaviti u kratkom roku. Priuštite sebi sitnice u kojima uživate. Razveselite se malim poklonom. Nemojte se suprotstavljati bližnjima, nego se posvetite sebi i omiljenim aktivnostima.

 

Škorpija

ŠkorpijaU svakoj prilici tražićete zabavu i uzbuđenje. Osjećaćete se zavodljivo i krenuti u osvajanje osobe koja vam se sviđa. Šanse za uspjeh su velike, posebno ako druga strana voli direktan nastup. Veseliće vas kafa s prijateljima i prepričavanje događaja iz vaših života. Ipak, obuzdajte potrebu da učestvujete u tračevima.

 

Strijelac

StrijelacMoguće su promjene vezane za ukućane ili stambeni prostor, možda seljenje, gradnja ili adaptacija. Ako se brzo umarate i ako vam ne polazi za rukom da zadržite koncentraciju, usporite ritam. Moguć je poziv na zabavu koja bi mogla označiti prekretnicu u vašim ljubavnim planovima za budućnost.

 

Jarac

JaracPred vama je dinamičan dan. Komuniciraćete s ljudima, primati pozive, dopisivati se putem elektronske pošte i voditi duge telefonske razgovore sa simpatijom. Potrudite se da dođe do susreta u četiri oka, posebno ako je u odnosu nešto nedorečeno ili nejasno.

 

Vodolija

VodolijaDanas ćete imati lijepu i ugodnu konverzaciju s bliskom osobom. Mogli biste dobiti i neku sitnicu kao znak pažnje. Sve to će vam popraviti dan, a pozitivne emocije koje dobijete tako rado ćete prenijeti dalje na prijatelje, kolege ili komšije. Što više budete dijelili i sami ćete se osjećati bolje.

 

Ribe

RibeCijeli dan ćete biti u pokretu. Rado ćete dočekivati goste i neće vam biti važno ko vam je došao – glavno da je društvo na okupu. Poboljšaćete odnose s članovima porodice, posebno s djecom. Bićete domišljati, komunikativni i znatiželjni, a to su samo neke od osobina zahvaljujući kojima ćete nekoga osvojiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info