Dnevni horoskop za 11.10.2016.

0

Ovan

OvanIskoristite povoljne planetarne uticaje. U ljubavnom životu bićete puni inspiracije. Oni koji su u vezi mogli bi partneru predložiti zajednički život. Slučajan susret ili telefonski poziv unijeće u vaš život pozitivne novosti. Uvjerićete se da vas se stari prijatelj rado sjeća.

 

Bik

BikManjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Ako ste u vezi na daljinu ili ako je partner privremeno odsutan, moguće su zbrke i nejasnoće u komunikaciji. Mislićete da se treća osoba uplela u vaš odnos, ali konačan rasplet biće povoljan za vas.

 

Blizanci

BlizanciPlanete ističu odnose s bližnjima, s naglaskom na prijatelje, komunikaciju, učenje i putovanja. Usmjerite energiju u ova životna područja, jer će uloženi napori donijeti uspjeh. Izgledan je honorarni posao koji će poboljšati vaše finansijsko stanje, a neki će terenskim radom ili putovanjem u inostranstvo dobro zaraditi.

 

Rak

RakAko ste u vezi, ne pokušavate unijeti promjene nego pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Bilo kakvim insistiranjem samo ćete sve pogoršati. Ako vam je partner intuitivan, oslonite se na njegov savjet, posebno ako vas muče poslovne brige. Njegov savjet će vam pomoći i otvoriti vam oči.

 

Lav

LavNa trenutke će vam se činiti da vam je partner stran i nedokučiv. Razmišljaćete o prekidu, prije nego o nekom ozbiljnijem razgovoru. Međutim, s takvim odlukama bolje je malo pričekati. Uskoro će vam sve biti jasnije, a i sami ćete biti objektivniji. Ako radite li s novcem, budite oprezni kod posuđivanja, prodaje i novih ulaganja.

 

Djevica

DjevicaPritisak u porodici će se pojačati, a svojim ponašanjem samo ćete pogoršati situaciju. Pokušajte popustiti, niste u svemu u pravu. Budite bliskiji s partnerom – dan je stvoren za zbližavanje. Uskladite svoje planove s njegovima. Ako je on spreman na nešto novo, odustanite od starih navika. Zbog želučanih tegoba izbjegavajte masnu hranu.

 

Vaga

VagaIako ćete biti umorni od posla, opuštaće vas razgovori s ugodnim i pametnim sagovornicima. Sticaćete nova poznanstva od kojih će neka biti vrlo korisna za vaš poslovni život. Zanimljiva poznanstva očekujte na mjestima poput kafića ili tokom šetnje, ali i na nekom kulturnom događaju, izložbi ili promociji.

 

Škorpija

ŠkorpijaSkloni ste pogrešnom prosuđivanju, zbog čega ćete se lako posvađati s prijateljima. Pokazivaćete sklonost svađi, čak i ako niste svadljivi po prirodi. Na radnom mjestu pokažite izdržljivost i ambiciju. Ako ste u vezi, uplitanje roditelja prouzrokovaće prepirku s partnerom. Ženska osoba pomaže vam da jasnije sagledate situaciju.

 

Strijelac

StrijelacBićete “razapeti” na više strana. Moraćete istovremeno voditi brigu o porodici, djeci i na vrijeme obavljati poslovne zadatke. Ipak, emotivna dešavanja ići će vam na ruku. Bićete puni optimizma i shvatiti da na tom planu vrijeme radi za vas. Daćete mudar savjet osobi koja ima ljubavnih ili nekih drugih problema.

 

Jarac

JaracUgodan dan predstoji onima koji su u braku ili dugoj vezi. Partner će shvatiti da ste izloženi povećanom stresu pa će preuzeti dio vaših obaveza na sebe i pomoći vam. Neočekivane okolnosti kumovaće rješenju finansijskog problema pa ćete osjetiti da ste se riješili velikog tereta. Mogli biste biti pozvani na zanimljivu večeru.

 

Vodolija

VodolijaPridobićete naklonost osobe koju već duže vrijeme pokušavate osvojiti. Upotrijebite sav svoj šarm i potrudite se zadržati njenu pažnju zanimljivim razgovorom. Ako ste u braku ili vezi, intenzivno ćete razmišljati o proširenju porodice. Neki će se prihvatiti sređivanja zaostalih poslova ili biranja novog namještaja.

 

Ribe

RibeOsjećaćete zasićenost i umor pa će vam rutinske obaveze predstavljati napor. Nemojte prevelikim količinama kafe pokušavati vratiti koncentraciju, jer ćete postati razdražljivi. Bolje prošetajte i pijte više vode. Samci, pripazite da ne naletite na osobu kojoj je jedini cilj zavesti vas pa nestati iz vašeg života.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info