Dnevni horoskop za 08.10.2016.

0

Ovan

OvanTeško ćete se opuštati, jer će vam na umu biti nedavni događaji. Analiziraćete što vam je neko rekao i razmišljati u čemu ste pogriješili. Partner bi se mogao osjećati zapostavljeno. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim. Ukoliko vas muče zdravstvene tegobe, razmislite o sistematskom pregledu.

 

Bik

BikPlanete će u vama probuditi želju za zabavom, putovanjima i ljubavi. Spontani ste i s lakoćom osvajate simpatije okoline. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, a problemi i sporovi biće izglađeni barem neko vrijeme. Ljubavne želje sve su bliže ostvarenju. Slobodnima se pružaju nove prilike ili mogućnost obnavljanja bivše veze.

 

Blizanci

BlizanciPosvetite se onima koje volite i učinite sve da što prije izgladite nesporazum s članom porodice. Ne razmišljajte o tome ko je od vas dvoje u pravu, nego pružite ruku pomirenja. U ljubavi ćete postati odlučniji i znati šta želite. Shvatićete da su prekidi bili nužni za nastup još boljih prilika. Ipak i dalje ne možete zaboraviti bivšu simpatiju.

 

Rak

RakPorast kućnih obaveza neće umanjiti vašu težnju za ljubavnim ispunjenjem. Trebaće vam partnerove nježnosti, a ako ste sami, pomno ćete se urediti za večernji izlazak. Ako ostajete kod kuće, zabavite se nečim. Dajte oduška mašti, budite kreativni i preduzetni, bilo da je riječ o hobijima ili svakodnevnim poslovima.

 

Lav

LavPrijatelji ili rođaci mogli bi nenajavljeno doći u posjetu. Možda će vam pokvariti neke od današnjih planova, ali njihov veseli smijeh i dobrodušnost brzo će vas oraspoložiti. Večernji izlazak donosi nove zanimljivosti. Prihvatite prijedlog osobe suprotnog pola. Odnos prijateljstva razviće se u nešto dublje.

 

Djevica

DjevicaIskoristite višak energije na kvalitetan način. Ako ste slobodni izađite van, družite se, budite opušteni. Bićete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. U ljubavi će vam biti važnije intelektualno prožimanje i ugodni razgovori, posebno ako ste tek ušli u vezu. Drugoj strani će vaš stav itekako odgovarati.

 

Vaga

VagaNesigurni ste u partnerova osjećanja, a ni sami mu ne pružate dovoljno ljubavnih dokaza. Vrijeme je da poradite na emotivnoj uzajamnosti. Sanjarićete dobar dio dana i neće vam se ništa raditi, ali porodične obaveze vratiće vas u stvarnost. Ako ste zasićeni međuljudskim odnosima, pokušajte dan provesti sami, šetajući.

 

Škorpija

ŠkorpijaŠto se budete više kretali i imali više slobodnih aktivnosti, to ćete se bolje osjećati. Zato podredite ovaj dan sebi, onome što vas zanima i usrećuje. Neka vas ne grize savjest ako pri tome nekoga malo i zanemarite. Od ljubavnog života tražićete raznovrsnost, samo ne rutinu pa ćete partnera večeras nečim lijepim iznenaditi.

 

Strijelac

StrijelacZabava i rekreacija u društvu pružiće vam olakšanje od briga. Zato, ako osjetite da vas hvata neraspoloženje, ne libite se pozvati nekoga s kime ćete zaigrati partiju šaha, karata ili gledati film. Odnos s djecom, vašom ili bliže rodbine, biće izvor velikog zadovoljstva. Gosti će vas iznenaditi skromnim, ali korisnim poklonom.

 

Jarac

JaracBračni i porodični život iziskivaće odricanja i prilagođavanja. Međutim, nećete gubiti iz vida krajnji cilj – iza vaših odluka i postupaka stajaće utemeljeni razlozi. U ljubavi vas očekuju nezaboravna iskustva. Inicijativa koja će poteći od voljene osobe, ispuniće zajednički vikend uzbudljivim i raznovrsnim sadržajima.

 

Vodolija

VodolijaSlobodno vrijeme radije ćete provoditi u samoći, možda s dobrom knjigom u ruci ili u telefonskom razgovoru s intimno bliskom osobom. Ipak, malo toga će se odvijati po planu. Zvono na vratima često će zvoniti pa ćete imati goste, a i partnerovi poslovni problemi u priličnoj mjeri će zaokupljati vašu pažnju.

 

Ribe

RibePartner vam pruža podršku, ali nemojte škrtariti kada to isto zatreba i njemu. Ako ste nedavno prekinuli vezu, ovo je dan u kojem bi vaša inicijativa za novim početkom mogla uroditi plodom. Ponudite ruku pomirenja, izvedite partnera van ili mu pripremite omiljenu večeru.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info