Dnevni horoskop za 07.10.2016.

0

Ovan

OvanAko imate bilo kakvih problema, dan je odličan za njihovo rješavanje. Postići ćete dogovor s partnerom ili djecom ili smisliti prihvatljivo rješenje poslovnog problema. Bićete veoma kreativni pa ćete se isticati u poslovima gdje nekog ili nešto uljepšavate.

 

Bik

BikUsmjerite energiju na poslove u kojima možete iskazati svoju kreativnost i ličnost. Porodični život biće vam utočište od napetih poslovnih odnosa. Sklad i razumijevanje između vas i partnera pomoći će vam da lakše podnesete sve izazove i smirenije pristupite njihovom rješavanju.

 

Blizanci

BlizanciNećete se moći riješiti ljubomore i straha od ljubavne konkurencije. Vidjećete problem ondje gdje ga nema, povlačiti se u sebe ili previše kritikovati partnera. Međutim, otvoreni razgovor će pomoći da shvatite kako su vaši strahovi neutemeljeni. Ako ste roditelj, nerviraće vas tinejdžerovo neodgovorno ponašanje.

 

Rak

RakBudite uporni i nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete. Vaša uvjerljivost, šarm i inteligencija ostavljaće upečatljiv utisak na druge. Imaćete pojačanu sposobnost komunikacije pa će vam biti lakše izraziti se i shvatati druge.

 

Lav

LavU povoljnom ste ljubavnom danu. Planete vam pružaju šansu da pronađete srodnu dušu u prijateljskom krugu, među osobama koje već poznajete. Lavovima u braku neće nedostajati žara kojim će zapalili iskru privlačnosti. Vaša komunikacija s partnerom će ojačati – bićete spremni na razgovor u svakom trenutku.

 

Djevica

DjevicaVezanost uz članove porodice koji će posesivno zahtijevati vašu ljubav i pažnju, sprečavaće vas da se posvetite vlastitim osjećanjima i ljubavnom životu. Njihov pretjerano zaštitnički odnos prema vama počeće vam smetati. Moraćete se čvršće postaviti i dati ukućanima na znanje da i vi imate pravo na svoj život.

 

Vaga

VagaPlanete nagovještavaju porast optimizma i novih društvenih sadržaja. Živnućete, više izlaziti među ljude i širiti optimizam. Iskoristite svoju novu energiju za pomake na profesionalnom planu. Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanje područja su koja vam donose uspjeh. Mogli biste doći u posjed zanimljive literature i knjiga.

 

Škorpija

ŠkorpijaSteći ćete povjerenje uticajnih ljudi pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Bićete iznimno ugodni za komunikaciju pa će oko vas biti mnogo onih koji će uživati u vašem društvu. Odnos s partnerom biće jako dobar, a kovanje zajedničkih planova pokazaće vam da voljeni ozbiljno računa na vas u budućnosti.

 

Strijelac

StrijelacZa rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Osjetićete porast optimizma i samopouzdanja pa vam ni najteži poslovi neće predstavljati problem. Partneru ćete na pravi način pokazati kako bi vaš odnos mogao biti bolji, a on će vas u tome zdušno pratiti.

 

Jarac

JaracMogli biste biti vrlo zainteresovani za izlazak i nešto posebno s posebnim ljudima iz svog života. Danas su se planete urotile kako bi vam omogućile savršeno druženje. Da li želite da posjetite neko mjesto? Danas je odličan dan za to! Uživajte u otkrivanju novih stvari.

 

Vodolija

VodolijaZahvaljujući vašoj spremnosti na ustupke, bićete prihvaćeni u svakoj situaciji. Spretnost i dovitljivost osiguravaju vam uspjeh u započetom poslovnom projektu. Oni koji su tek ušli u vezu, otkriće kod partnera nove osobine koje će ih oduševiti. Mogli biste organizovati proslavu ili ćete pozvati nekoga na večeru.

 

Ribe

RibeNije isključeno da već od jutra budete mrzovoljni. Unutrašnji nemir ili pojačana napetost biće prolazni. Bitno je da ne preuveličate značaj nekih situacija. Nedostajaće vam usredotočenosti i koncentracije pa budite oprezni ako radite precizne poslove. Ljubavna veza dobro se razvija, uprkos prolaznim razmiricama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info