Dnevni horoskop za 06.10.2016.

0

Ovan

OvanPoslovni planovi će se kretati oko većih, zahtjevnijih projekata. Ambicije će vam biti prilično velike, radna motivacija istaknuta, a neće vam nedostajati ni originalnosti i kreativnosti. Samci bi se mogli zaljubiti, otkriti nove čari i prednosti u osobi koju poznaju otprije.

 

Bik

BikFinansijska situacija neće biti blistava, ali vama će izgledati mnogo lošija nego što jeste. Budićete se s brigama oko novca, stalno ćete nešto kombinovati i planirati. Povremene nalete nezadovoljstva liječićete neracionalnom kupovinom i potrošiti poveći novčani iznos na nepotrebne stvari.

 

Blizanci

BlizanciŠtogod zamislite, teško ćete to ostvariti na planirani način. Očekuju vas situacije na koje nećete imati veći uticaj, a moraćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli moguće sukobe i nove neugodnosti, naoružajte se strpljenjem i razmislite prije nego burno reagujete. Ako uspijete sačuvati živce, neće biti loših posljedica. Moguće su probavne tegobe.

 

Rak

RakPrimijetićete da se vaši radni uslovi poboljšavaju, a moguće su i nove poslovne ponude izvan firme u kojoj radite. Zasad se na ništa ne obavezujte, posebno ako imate nedoumice i niste sigurni. Porašće vaša popularnost pa će vam se mnogi obraćati za savjet ili vas zvati da se vide s vama. Uveče biste mogli osjećati umor i zasićenost.

 

Lav

LavBićete uspješni u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti, spretnost u nalaženju i korištenju informacija. Nedovršene ljubavne priče dobiće nove nastavke, čemu ćete i sami pridonijeti. Mogli biste obnoviti staru ljubavnu vezu, posebno ako se prekinula zbog promjene mjesta boravka.

 

Djevica

DjevicaPrimijetićete da se jedan član porodice drugačije ponaša prema vama, ali nećete imati snage upitati ga šta je uzrok tome. Direktnim pristupom možda ne biste ni postigli očekivane rezultate pa pokušajte diskretnim ispitivanjem doznati šta se u njegovom životu promijenilo. Pripazite na sebe, vaša izdržljivost i snaga zavise od vas.

 

Vaga

VagaVrijeme donošenja odluka je iza vas pa je nastupio trenutak u kojem će se ostvariti ono što ste zamislili. Što se bolje pripremite, to je veća vjerovatnost da ćete ostvariti rezultate kakve očekujete. Iskoristite nov priliv energije i zaposlite tijelo sportskim aktivnostima. Vijesti iz inostranstva, bilo ljubavne ili poslovne prirode, razveseliće vas.

 

Škorpija

ŠkorpijaRazmišljaćete o kupoprodaji nekretnine, ulaganjima u dom ili kupovini novog vozila. Prije donošenja konačne odluke, prikupite informacije i ponude iz više izvora. Mogli biste pretjerati u kupovini namirnica i raznih potrepština. Budite racionalni s novcem, napravite listu prioriteta i sve radite u dogovoru s ukućanima.

 

Strijelac

StrijelacMjesec u vašem znaku rasvijetliće vam situaciju koja već neko vrijeme u vašim mislima proizvodi pregršt upitnika. Nastojte pratiti glas svog srca. Dobro ćete podnositi razne napore. Imaćete snage čitav dan provesti na nogama i raditi, a da se ne umorite. Na pamet će vam padati dobre ideje pa će kreativci ostvarivati plodna djela.

 

Jarac

JaracBrinućete o drugim ljudima, a za vlastite potrebe ostajaće vam vrlo malo slobodnog vremena. Tajne ili zabranjene veze unose sitne neprilike u vašu svakodnevnicu i narušavaju vam miran san. Doskočite emocionalnom nezadovoljstvu druženjima i izlascima. Ako ste u braku, dobra volja i otvorenost za partnerove probleme su pola puta do sreće.

 

Vodolija

VodolijaKoliko god će vas odgovorne uloge izlagati stresu i neugodnim situacijama, toliko će vam pružati priliku da i dalje napredujete, usavršavate se i naučite nešto novo iz ličnih grešaka. Nemojte dopustiti da vam vanjske okolnosti naruše privatni odnos. Vaša ljubavna veza će biti stabilnija ukoliko odvojite poslovne probleme od ljubavnog odnosa.

 

Ribe

RibeSuočićete se s porastom poslovnih obaveza. Radno okruženje neće biti podsticajno, a sami nećete moći otkloniti prepreke na putu do cilja. Ako planirate putovati, na vrijeme se organizujte i napravite listu stvari koje morate ponijeti. Bićete zaboravni i dekoncentrisani pa pripazite ako ste vozač i putujete na duže relacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info